Κερατσίνι: Συνελήφθη 78χρονος για τον βιασμό της 9χρονης εγγονής του

Την κακοποιούσε συστηματικά από το 2017

Πριν από λίγες μέρες ο γνωστός YouTuber Αλέξανδρος Κοψιάλης βοήθησε την αστυνομία να συλλάβει έναν παιδόφιλο λίγο πριν κάνει κακό σε ένα 13χρονο κορίτσι - Βίντεο Alpha

Ένας 78χρονος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής στο Κερατσίνι για τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης. 

Πειραιάς: Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης παγίδευσε παιδόφιλο - Βίντεο από τη σύλληψη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ηλικιωμένος κατηγορείται ότι βίαζε κατ' εξακολούθηση από το 2017.

Ο 78χρονος σήμερα άνδρας μεταξύ του 2017 και του 2019 φέρεται να βίαζε την εγγονή του, ηλικίας τότε μεταξύ 9 και 11 ετών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο ηλικιωμένος με χρήση σωματικής βίας φέρεται να ασελγούσε στην εγγονή του όταν το παιδί επισκεπτόταν το σπίτι του, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι έμενε μόνος με το παιδί και η σύζυγός του και η μητέρα του παιδιού βρίσκονταν σε άλλα δωμάτια του σπιτιού.

Βόλος: «Βίαζε την κόρη μου και ο γιος μου ήταν στο διπλανό δωμάτιο»

Ο 78χρονος κατηγορείται για βιασμό ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, πρωινές ώρες χθες (2-2-2024), από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στο Κερατσίνι, 78χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14.

Ο 78χρονος κατηγορείται ότι τουλάχιστον από το 2017 και έχοντας την επίβλεψη ανήλικης που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top