Πειραιάς: Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης παγίδευσε παιδόφιλο - Βίντεο από τη σύλληψη

Είναι φίλος με τον πατέρα της 13χρονης που είχε ραντεβού με τον 43χρονο

Σοκ προκαλεί βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου από τη στιγμή της σύλληψης του παιδόφιλου από την Πάτρα. Ο 43χρονος ταξίδεψε στην Αθήνα για να συναντήσει ένα 13χρονο κοριτσάκι, το οποίο παρενοχλούσε μέσω των social media. 

Παρενόχλησε ανήλικη, παγιδεύτηκε από τον πατέρα της και συνελήφθη

Στη σύλληψη του 43χρονου βοήθησε ο γνωστός YouTuber, Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος είναι πολύ καλός φίλος με τον πατέρα της 13χρονης. 

Όπως είπε ο YouTuber στην εκπομπή «Happy Day» αρχικά ο 43χρονος προσέγγισε τη μικρή μέσω Instagram από γυναικείο προφίλ. Από την αρχή το περιεχόμενο των μηνυμάτων ήταν ερωτικό. 

Η 13χρονη ενημέρωσε αμέσως τον πατέρα της κι εκείνος μαζί με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη αποφάσισαν να τον παγιδέψουν. Σύμφωνα με τον YouTuber, ο 43χρονος από την αρχή γνώριζε την ηλικία του παιδιού και συνέχιζε να στέλνει μηνύματα. 

Έτσι ο πατέρας απευθύνθηκε στην αστυνομία. Του έκλεισαν ραντεβού και κατάφεραν να τον συλλάβουν. Η αστυνομία πήγε στο σημείο που είχε δώσει ραντεβού με τη μικρή, εκείνος άνοιξε την πόρτα και συνελήφθη. Μάλιστα φέρεται να τα έχει ομολογήσει όλα στην αστυνομία. 

Στο σακίδιο που έφερε μαζί του βρέθηκαν ερωτικά βοηθήματα και γυναικεία εσώρουχα, ενώ υπάρχει υλικό με τις συνομιλίες του με το κορίτσι, άσεμνα βίντεο και φωτογραφίες που φαίνεται το πρόσωπό του.

Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης έχει μια κόρη στην ίδια ηλικία με το παιδί που ήθελε να κακοποιήσει σεξουαλικά.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης δημοσίευσε το βίντεο της σύλληψης στο κανάλι του στο YouTube, με στόχο, όπως είπε να αποθαρρυνθούν διάφοροι παιδόφιλοι να προσεγγίζουν παιδιά, αλλά και για να στείλουν ένα μήνυμα στα παιδιά να μη φοβούνται και να μιλάνε στους γονείς τους ή σε κάποιον μεγαλύτερο, αν κάποιος τα παρενοχλεί. 

«Ξεκάθαρα ο ήρωας της υπόθεσης παραμένει το 13χρονο κορίτσι. Και θεωρώ ότι και από τον συγκεκριμένο, έχουν σωθεί αρκετά παιδάκια από αντίστοιχες άσχημες καταστάσεις» είπε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.
 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top