Παρενόχλησε ανήλικη, παγιδεύτηκε από τον πατέρα της και συνελήφθη

Χειροπέδες σε 43χρονο στον Πειραιά

Πειραιάς: 43χρονος Συνελήφθη Για Ασέλγεια

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 43χρονο στον Πειραιά, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης. Η 43χρονος παγιδεύτηκε από τον πατέρα του κοριτσιού κι έτσι η αστυνομία έφτασε στη σύλληψή του. 

Σαλαμίνα: Ο ιερέας είχε καταδικαστεί για ασέλγεια, όμως αφέθηκε ελεύθερος

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 43χρονος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Μέσω του Instagram άρχισε να παρενοχλεί το κορίτσι, στέλνοντας ερωτικά μηνύματα και βίντεο ερωτικού περιεχομένου, με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση των αρρωστημένων ορμών του.

Κως: Ανήλικη κατήγγειλε ότι ο πατριός της ασελγούσε σε βάρος της

Το κορίτσι ενημέρωσε τον πατέρα της, ο οποίος, παριστάνοντας την ίδια, κανόνισε συνάντηση μαζί του σε σπίτι στην περιοχή του Πειραιά. Παράλληλα ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον συλλάβει. 

Ο 43χρονος οδηγήθηκε στο τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου – Δραπετσώνας, όπου συνελήφθη και κατασχέθηκε σακίδιο πλάτης, το οποίο περιείχε ερωτικά βοηθήματα – εξαρτήματα, και συσκευή αποθήκευσης δεδομένων με στιγμιότυπα από τις συνομιλίες με την ανήλικη, φωτογραφίες και βίντεο άσεμνου περιεχομένου. 

«Παίζαμε με τα παιδιά, ήθελα να τα προσεγγίσω», λέει ο γυμναστής

Μετά από έρευνα στο σπίτι του στην Πάτρα κατασχέθηκαν επίσης συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων με υλικό παιδικής πορνογραφίας. Όλες οι συσκευές εστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top