Σαλαμίνα: Ο ιερέας είχε καταδικαστεί για ασέλγεια, όμως αφέθηκε ελεύθερος

Το περιστατικό είχε σημειωθεί το 2018

Τι υποστήριξε το 12χρονο παιδί για τη δράση του ιερέα / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η Σαλαμίνα τις εξελίξεις στην υπόθεση ασέλγειας 12χρονου από παλαιοημερολογική ιερέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 68χρονος είχε καταδικαστεί και παλιότερα για παρόμοια αδικήματα, όμως αφέθηκε ελεύθερος.

Σοκάρουν όσα είπε ο 12χρονος για τον ιερέα - Ήταν φίλος της οικογένειας

Για παρόμοια αδικήματα σε βάρος ανήλικου παιδιού είχε κατηγορήθεί ο ιερέας - πατέρας δύο παιδιών - που φέρεται να ασέλγησε σε 12χρονο στη Σαλαμίνα. Το περιστατικό είχε σημειωθεί το 2018. Το 2021 καταδικάστηκε για τις πράξεις του σε εννέα χρόνια κάθειρξη, όμως αφέθηκε ελεύθερος, καθώς άσκησε έφεση. Δύο χρόνια αργότερα, κατηγορείται ξανά.

Σαλαμίνα: Ο ιερέας που κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονο

Ο ιερέας καταδικάστηκε για ασέλγεια ανήλικου το 2021, όμως αφέθηκε ελεύθερος

Σαλαμίνα: «Δε μου αρέσει να είναι κοντά μου» - Τι είπε ο 12χρονος

Ο παλαιοημερολογικής ιερέας, που ήταν οικογενειακός φίλος του παιδιού, φέρεται να ασέληγσε σε βάρος του τουλάχιστον  δύο φορές, τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο, σύμφωνα με όσα υποστήριξε το παιδί.

Όπως είπε, πήγαινε συχνά στο σπίτι του, όταν έλειπαν οι γονείς του και τον ακουμπούσε σε διάφορα σημεία του σώματός του. Το παιδί δεν άντεξε και εκμυστηρεύτηκε τα πάντα στη μητέρα του, λέγοντάς της ότι δεν του αρέσει να είναι κοντά του.

Δε μου αρέσει να είμαι κοντά στον ιερέα. Με ακουμπάει στο σώμα μου ενώ εγώ δεν θέλω. 

«Προσπαθούσε συνεχώς να είναι μόνος μαζί μου. Πότε στο σπίτι μας, πότε στο δικό του σπίτι. Είναι φίλος της οικογένειας μας. Όμως ένιωθα άσχημα κάθε φορά που με πλησίαζε. Με ακουμπούσε σε διάφορα σημεία του σώματος μου και με έκανε να αισθάνομαι άβολα», φέρεται να είπε ο ανήλικος, σύμφωνα με πληροφορίες του Star.

Ο ιερέας αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top