Χαλκίδα: «Tο 2011 άρχισα να υποψιάζομαι ότι κάτι είχε συμβεί ανάμεσά τους»

Τι είπαν στους αστυνομικούς οι σύζυγοι θύματος και δράστιδας

Χαλκίδα: Tι είπε στους αστυνομικούς ο σύζυγος της 39χρονης δράστιδας- εκπομπή T Live

Σοκάρει το έγκλημα στη Χαλκίδα με θύμα έναν 43χρονο ξυλουργό και δράστιδα μία 39χρονη γυναίκα- μητέρα δύο παιδιών. Το κίνητρο της δολοφονικής επίθεσης δεν έχει αποσαφηνιστεί, αφού η 39χρονη αρνείται να μιλήσει για τον λόγο που την οδήγησε στη δολοφονία. Το μόνο που έχει πει στους αστυνομικούς είναι ότι θα τα πει όλα στον Ανακριτή, στον οποίο θα οδηγηθεί αύριο Τετάρτη. 

Χαλκίδα: «Λυτρώθηκα. Υπέφερα τρία χρόνια», είπε στους γονείς της η 39χρονη

Το περιβάλλον του θύματος ισχυρίζεται ότι ο 43χρονος και η 39χρονη δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους. Ο άτυχος ξυλουργός ήταν νιόπαντρος και η 39χρονη είναι σύζυγος ενός παιδικού του φίλου και συνεργάτη του. Η γυναίκα του θύματος ήταν μάλιστα μάρτυρας της δολοφονίας του, αφού είδε από το μπαλκόνι την 39χρονη να μαχαιρώνει τον άντρα της στη μέση του δρόμου, το πρωί του περασμένου Σαββάτου. 

Χαλκίδα: «Αν δε σε έχω εγώ, δε θα σε έχει καμία άλλη»

Σύζυγος θύματος: «Τελευταία φορά είχα δει τη δράστιδα στον γάμο μας, τον Ιούλιο του 2021»

Σήμερα, η οικογένεια, συγγενείς και θα πουν το τελευταίο αντίο στον 43χρονο στο χωριό του Λουκίσια Χαλκίδας. Η σύζυγος του θύματος, μιλώντας στους αστυνομικούς, φέρεται να είπε ότι την τελευταία φορά που είχε τη δράστιδα ήταν στον γάμο τους, τον Ιούλιο του '21, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «T-Live».

«Στις 07:30 το πρωί ο σύζυγός μου έφυγε να πάει στη δουλειά του. Βγήκε από την είσοδο, διέσχισε κάθετα την οδό 28ης Οκτωβρίου και κινήθηκε στην οδό Μαργαρίτη. Στη μέση της οδού ήταν παρκαρισμένο το λευκό βανάκι της δουλειάς του. Μπήκε στο αυτοκίνητο κι έκλεισε την πόρτα. Όλα αυτά τα έβλεπα από το μπαλκόνι του διαμερίσματός μας που είναι σε μικρή απόσταση από το όχημα. Κάθε πρωί συνηθίζω να βγαίνω στο μπαλκόνι και να τον βλέπω μέχρι να φύγει.

Κάποια στιγμή είδα την πόρτα του οδηγού να ανοίγει και μετά από λίγο, είδα από την ανοιχτή πόρτα του οδηγού τον σύζυγό μου να κουνάει τα χέρια του. Αρχικά δεν κατάλαβα τι είχε συμβεί. Στη συνέχεια, βγήκε από το αυτοκίνητο και συνέχισε να κουνάει τα χέρια του και ταυτόχρονα φώναζε δυνατά «άσε με, άσε με». Μετά κινήθηκε προς τη μπροστινή μεριά του οχήματος, κουνώντας τα χέρια ξανά σαν να προσπαθούσε να απωθήσει κάποιον. Όταν πέρασε την πόρτα του αυτοκινήτου, διέκρινα ότι ακριβώς πίσω του ήταν ένα ακόμη άτομο.

Το άτομο αυτό κουνούσε τα χέρια σαν να έκανε επίθεση στον σύζυγό μου. Τότε αντιλήφθηκα ότι ο σύζυγός μου δεχόταν επίθεση και κινήθηκα προς το σημείο που ήταν. Πλησιάζοντας από απόσταση 20 μέτρων, είδα τον σύζυγό μου να είναι πεσμένος στη μέση του δρόμου μέσα στα αίματα και από πάνω του μια γυναίκα να τον μαχαιρώνει με μένος.

Χαλκίδα: O 43χρονος ξυλουργός που έχασε τη ζωή του από τις μαχαιριές που του κατάφερε η 39χρονη

Χαλκίδα: O 43χρονος ξυλουργός που έχασε τη ζωή του από τις μαχαιριές που του κατάφερε η 39χρονη

Δεν κατάλαβα ποια ήταν η γυναίκα και επειδή φοβήθηκα, επέστρεψα στην είσοδο της πολυκατοικίας και κάλεσα την αστυνομία. Από την είσοδο δεν είχα οπτική επαφή με το σημείο που ήταν πεσμένος ο σύζυγός μου. Όταν ήρθαν οι αστυνομικοί, πλησίασα ξανά το σημείο και είδα τη γυναίκα που μαχαίρωσε τον άνδρα μου να κάθεται στο πεζοδρόμιο.

Ξέρω το όνομα αυτής της γυναίκας και τελευταία φορά την είχα δει  στον γάμο μας τον Ιούλιο του 2021, όπου ήταν καλεσμένη. Ο σύζυγός της ήταν συγχωριανός του συζύγου μου και είχαν φιλικές σχέσεις. Δεν ξέρω για ποιον λόγο τον σκότωσε. Απ’ ότι ξέρω ο άνδρας μου δεν είχε προστριβές ούτε με αυτή, ούτε με τον σύζυγό της. Η συμπεριφορά του συζύγου μου δεν είχε αλλάξει τον τελευταίο καιρό»

Σύζυγος δράστιδας: «Tο 2011 άρχισα να υποψιάζομαι ότι κάτι είχε συμβεί ανάμεσα στη γυναίκα μου και σ’ αυτόν»

Ο σύζυγος της δράστιδας φέρεται να είναι μάρτυρας- κλειδί στην υπόθεση. Οι γονείς της 39χρονης έχουν ισχυριστεί ότι υπήρχαν προστριβές στο ζευγάρι και ότι η κόρη τους τούς ενημέρωσε δυο- τρεις φορές για διαζύγιο, αλλά μετά τα ξανέβρισκαν με τον σύζυγό της. 

«Με τη σύζυγό μου παντρευτήκαμε το 2008 και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά. Το πρωί του Σαββάτου με ξύπνησε η κόρη μου και μου είπε ότι η σύζυγός μου δεν ήταν στο σπίτι. Παραξενεύτηκα γιατί δε συνηθίζει να φεύγει χωρίς να με ενημερώνει. Άρχισα να την ψάχνω ώσπου γύρω στις 11:30 μου τηλεφώνησαν από την αστυνομία και μου είπαν να πάω από εκεί γιατί την κρατούσαν. Ξεκίνησα αμέσως για τη Χαλκίδα. Στον δρόμο σταμάτησα για να βάλω βενζίνη και ο πρατηριούχος με ρώτησε αν είχα μάθει τι είχε συμβεί στον Σάκη, με τον οποίο γνώριζε ότι ήμασταν στενοί φίλοι στο παρελθόν. Του απάντησα πως δεν γνωρίζω και τότε μου είπε ότι τον είχαν μαχαιρώσει. Τότε, δεδομένου ότι γνώριζα ότι η σύζυγός μου κρατείται στην ασφάλεια, το μυαλό μου πήγε στο κακό.

Την Πρωτοχρονιά του 2020, τα ζευγάρια των δύο οικογενειών την είχαν περάσει μαζί, όπως αποκάλυψε o Βαγγέλης Γκούμας  στο κεντρικό δελτίο του Star

Την Πρωτοχρονιά του 2020, τα ζευγάρια των δύο οικογενειών την είχαν περάσει μαζί, όπως αποκάλυψε o Βαγγέλης Γκούμας  στο κεντρικό δελτίο του Star

Με το θύμα είχα στενή φιλία, αλλά το 2011 άρχισα να υποψιάζομαι ότι κάτι είχε συμβεί ανάμεσα στη γυναίκα μου και σ’ αυτόν. Είχα ρωτήσει τη σύζυγό μου πολλές φορές, αλλά δε μου έδινε ξεκάθαρη απάντηση. Αυτό χάλασε και τη σχέση μου με τον Σάκη και ήταν και η αιτία προστριβών με τη σύζυγό μου.

Ωστόσο, παρά τις προστριβές προσπαθούσαμε για τη σχέση μας, συνεχίσαμε να μένουμε μαζί και να μεγαλώνουμε με αγάπη τα παιδιά μας. Όταν την είδα για λίγο στην αστυνομία, μου είπε ότι μαχαίρωσε τον Σάκη, χωρίς να διευκρινίσει τον λόγο».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top