Greek Mafia: Η αποκαλυπτική μαρτυρία στο Star μητέρας που αντιστάθηκε 

«Μπούκαραν» στην αυλή της στα με καλάσνικοφ και τους... κλώτσησε! 

Τα μέλη των εκτελεστών της Greek Mafia  όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Star, σκόρπισαν τον τρόμο σε οικογένεια στα Άνω Λιόσια
 

Greek Mafia: Το στοιχείο που οδήγησε στους δολοφόνους Σκαφτούρου - Ρουμπέτη

Δολοφονούσαν, ανατίναζαν επιχειρήσεις και τρομοκρατούσαν αθώους πολίτες. Τα μέλη των εκτελεστών της Greek Mafia  όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Star, σκόρπισαν τον τρόμο σε οικογένεια στα Άνω Λιόσια, όταν επιχείρησαν να ληστέψουν το όχημά της για να διαφύγουν. 

«Tους κυνηγάγανε και ξαφνικά μπήκαν στην αυλή  απείλησαν το παιδί μου και μετά μπήκαν στο σπίτι και απείλησαν τον παππού με πιστόλι: "Δώσε τα κλειδιά του αυτοκινήτου"».

Greek Mafia: Τι είπαν σε θύμα επίθεσης

Greek Mafia: Τι είπαν σε θύμα επίθεσης

16 Ιουλίου 2023, 9 μέλη των εκτελεστών της Greek Mafia ανατινάζουν αποθήκη συμφερόντων του Σκαφτούρου και διαλύουν 23 μηχανήματα παρασκευής τσιγάρων. Με ιλιγγιώδη ταχύτητα φεύγουν από το σημείο. Στα Άνω Λιόσια προκαλούν τροχαίο. Αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το αμάξι και να αναζητήσουν άλλο. Εισβάλουν στην αυλή της γυναίκας με τα καλάσνικοφ προτεταμένα.

Greek Mafia: Ποινική δίωξη για 9 κακουργήματα κατά 7 εκτελεστών!  

«Nόμιζα ότι μου έκαναν φάρσα και τους κλώτσησα» 

«Εγώ να σου πω στην αρχή νόμιζα ότι ήταν και φάρσα από κανένα γείτονα και ήμουν πολύ ψύχραιμη. Τους δίνω μια κλωτσιά και βγήκαν από την πόρτα» δηλώνει στο Star!

«Τους έκλεισε απ' έξω και έφυγαν. Αυτοί ήταν μέλη των εκτελεστών της Greek Mafia ... τι  ήτανε; Κόπηκαν λίγο τα πόδια μου...» αναφέρει επίσης ο γιος της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top