Θεσσαλονίκη: Παίκτης ράγκμπι παρασύρθηκε από βυτιοφόρο - Βίντεο ντοκουμέντο

«Ένιωσα ότι θα με κόψει στα δύο», λέει στο Star

Τι είπε ο παίκτης ράγκμπυ που παρασύρθηκε από βυτιοφόρο / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Μάθημα ζωής δίνει ένας επαγγελματίας αθλητής του ράγκμπι, ο οποίος σώθηκε από θαύμα όταν βρέθηκε κάτω από τις ρόδες βυτιοφόρου στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος αποδίδει τη σωτηρία του στη σκληρή προπόνηση που έκανε επί χρόνια. Το βίντεο - ντοκουμέντο από το τροχαίο που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star «κόβει» την ανάσα.

Ο Στάθης Παπαδόπουλος, επαγγελματίας αθλητής του ράγκμπι με διεθνεις διακρίσεις για τη χώρα μας, φοβάται να κλείσει τα μάτια του. Φοβάται γιατί κάθε φορά έρχονται μπροστά του οι σκηνές τρόμου που έζησε αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που πάλευε να ξεφυγει από τις ρόδες του βυτιοφόρου. 

«Ήμουν κάτω από το βυτιοφόρο και έβλεπα να κάνει όπισθεν και να πλησιάζουν τα σίδερα το κεφάλι μου. Ένιωσα ότι θα με κόψει στα δύο... Νιώθω ότι αθλούμουν όλα αυτά τα χρόνια για αυτή τη στιγμή, για να σώσω τη ζωή μου», δήλωσε συγκινημένος στο Star και τη Ραλλιώ Λεπίδου.

Παίκτης ράγκμπυ παρασύρθηκε από βυτιοφόρο

Το βίντεο από τις στιγμή της παράσυρσης «κόβει» την ανάσα:

Θεσσαλονίκη: Βυτιοφόρο παρέσυρε παίκτη ράγκμπυ

«Πάλευε» 45 ημέρες για τη ζωή του στη ΜΕΘ

Το πρωινό της 26ης Σεπτεμβρίου ξεκίνησε νωρίς για τις δουλειές του. Τελικά βρέθηκε να «παλεύει» για τη ζωή του 45 μέρες διασωληνωμένος σε καταστολή στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος της Θεσσαλονίκης.

Τέσσερις μήνες μετά δεν έχει οριστεί ακόμη το δικαστήριο για το ατύχημα. Πλέον, προσπαθεί να διαχειριστεί τη νέα  πραγματικότητα στη ζωή του. Έχει πολύ δρόμο μπροστά του, έως ότου καταφέρει να περπατήσει ξανά χωρίς πατερίτσες και να ξεκινήσει πάλι τις σκληρές του προπονήσεις.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top