Βόλος: «Του φώναζα “ γιατί μου βίασες το παιδί;” και με ειρωνευόταν»

Τι υποστήριξε στην απολογία του o 50χρονος για τον κουνιάδο του

Όσα είπε η 18χρονη για την κακοποίηση που υπέστη από τον κουνιάδο του πατέρα της / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

«Λύγισε» ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή ο 50χρονος, ο οποίος σκότωσε τον κουνιάδο του στον Βόλο, όταν η κόρη του τού είπα ότι τη βίαζε και την εκβίαζε αποσπώντας της χρήματα. 

Ο άνδρας περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν από τις αρχές Ιανουαρίου, όταν πληροφορήθηκε από τη σπιτονοικοκυρά της κόρης του, ότι δεν είχαν πληρωθεί τα ενοίκια του διαμερίσματος στην πόλη, όπου σπουδάζει. 

Βόλος: Συγκλονίζει η κόρη του 50χρονου - «Ο πατέρας μου έκλαιγε συνεχώς»

Ο 50χρονος, σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε, σκότωσε τον κουνιάδο του, μετά από την αποκάλυψη της κόρης του στις 9 Ιανουαρίου ότι το θύμα τη βίαζε από την ηλικία των εννέα ετών και το τελευταίο διάστημα την εκβίαζε πως θα δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφίες από τις αρρωστημένες πράξεις του, αν δεν του έδινε χρήματα. 

O 50χρονος, ο οποίος σκότωσε τον κουνιάδο του στον Βόλο, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος μετά την απολογία του

O 50χρονος, ο οποίος σκότωσε τον κουνιάδο του στον Βόλο, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος μετά την απολογία του

Όπως μεταδίδει το gegonota.news, ο δράστης φέρεται να είπε στην απολογία του:

Βόλος: Ελεύθερος ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

«Φώναζα, “γιατί μου βίασες το παιδί” και με ειρωνευόταν. Τον έβαζα σπίτι μου, τον βοηθούσα οικονομικά και μου κατέστρεψε το παιδί και τη ζωή μας».

Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν έμαθε για τα ενοίκια, πήγε στο σπίτι της κόρης του στον Βόλο και ζήτησε εξηγήσεις, όμως το κορίτσι δεν του τις έδινε. Πάνω στη συζήτηση και μετά από πιέσεις του, η 18χρονη του είπε ότι τα χρήματα της τα είχε πάρει κάποιο πρόσωπο, που στο παρελθόν την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και την είχε βιάσει. Δεν του αποκάλυψε, όμως, ποιο ήταν το πρόσωπο αυτό, κι έτσι ο πατέρας της, τής ζήτησε να καταθέσει μήνυση και να πάνε σε ψυχολόγο. 

Έγκλημα Βόλος: «Δεν είναι καλός άνθρωπος, άφηνε τα παιδιά του»

Όπως είπε, κατηγορούσε τον εαυτό του γιατί δεν είχε αντιληφθεί όσα βίωνε το παιδί του και του έγινε έμμονη ιδέα να μάθει ποιος ήταν ο άνθρωπος που της έκανε τόσο κακό. 

Τελικά, το πρωί της περασμένης Τετάρτης η κόρη του, τού τα αποκάλυψε όλα κι εκείνος έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. 

Βόλος: Βίαζε τη 18χρονη μέσα στο σπίτι της - «Αν μιλήσεις, θα πάθεις κακό»

«Τον στήριζα, τον βοηθούσα οικονομικά, τον έβαζα σπίτι μου και μου βίαζε το παιδί. Στην βαριά ψυχική μου κατάσταση προστέθηκε και το αίσθημα της προδοσίας», φέρεται να είπε στους δικαστικούς λειτουργούς.

Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος και σε κατ΄ όίκον περιορισμό προσωρινά, καθώς διαφώνησε εισαγγελέας και ανακριτής. Η εισαγγελέας πρότεινε την προφυλάκισή του, πρόταση με την οποία διαφώνησε ο ανακριτής. Η τελική απόφαση θα ληφθεί εντός πέντε ημερών από την ημέρα της απολογίας του. 

Βόλος: Πώς έγινε το φονικό

Μην μπορώντας να διαχειριστεί όσα συνέβαιναν έφυγε από τον Βόλο, για να επιστρέψει στην Αργαλαστή. 

Εκεί, όπως φέρεται να είπε, δεν μπορούσε να ησυχάσει και ήθελε να ζητήσει εξηγήσεις από τον κουνιάδο του. Γνωρίζοντας το βίαιο παρελθόν του πήρε μαζί του και την καραμπίνα που κατέχει νόμιμα. 

Βόλος: «Δεν έπρεπε να σκοτώσει τον αδελφό μου», λέει η σύζυγος του 50χρονου

Δεν τηλεφώνησε ο ίδιος στον 33χρονο επειδή δεν είχαν πολλές επαφές, αλλά έβαλε την σύζυγό του να καλέσει τον αδελφό της και να του ζητήσει να του παράσχει βοήθεια, ώστε να αλλάξει το λάστιχο του αυτοκινήτου που έσκασε, κοντά στην είσοδο του Βόλου. 

Ο 33χρονος στάθμευσε το αυτοκίνητο του στην απέναντι πλευρά του δρόμου, τον διέσχισε και κινήθηκε προς τον 50χρονο που βρισκόταν στην αντίθετη πλευρά του δρόμου. 

Βόλος: Τα αρρωστημένα μηνύματα που είδε ο πατέρας - «Έκανα αυτό που έπρεπε»

«Γιατί μου βίασες και μου κατέστρεψες το κορίτσι», φέρεται να του φώναξε ο 50χρονος όταν τον είδε. Εκείνος σύμφωνα με τον 50χρονο, όχι μόνο δεν έδωσε κάποια εξήγηση, αλλά αντίθετα χαμογέλασε ειρωνικά και τρέχοντας, αλλάζοντας διαρκώς κατευθύνσεις, προσπάθησε να του επιτεθεί και να του αποσπάσει το όπλο.

Για να αμυνθεί ο 50χρονος χτύπησε με την κάννη του όπλου στο κεφάλι και το στήθος τον 33χρονο και εκείνος έπεσε κάτω. Όμως σηκώθηκε όρθιος και του επιτέθηκε ξανά. Τότε ήλθανε σε συμπλοκή. Ο 33χρονος, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο  δράστης, προσπάθησε να του αποσπάσει την καραμπίνα και τότε πλέον φαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, το όπλο εκπυρσοκρότησε και το θύμα χτυπήθηκε θανάσιμα, όπως ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος. 

Βόλος: «Σκότωσα αυτόν που δηλητηρίαζε το παιδί μου»

Στη συνέχεια ο 50χρονος επέστρεψε στον Βόλο, πήγε στο σπίτι της κόρης του χωρίς να αποκαλύψει τι είχε συμβεί και από εκεί πήγε στο γραφείο του δικηγόρου του, τηλεφώνησε στην αστυνομία και μετά παραδόθηκε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top