Βόλος: Συγκλονίζει η κόρη του 50χρονου - «Ο πατέρας μου έκλαιγε συνεχώς»

Σοκάρει η περιγραφή για όσα έζησε στα χέρια του κουνιάδου του πατέρα της

Όσα είπε η 18χρονη για την κακοποίηση που υπέστη από τον κουνιάδο του πατέρα της / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν όσα περιέγραψε η 18χρονη κόρη του 50χρονου, που φέρεται να έπεσε θύμα συστηματικής σεξουαλικής κακοποίησης από τον κουνιάδο του πατέρα της στον Βόλο.

Βόλος: Ελεύθερος ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

Το κορίτσι περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς τη φρίκη που ζούσε από την ηλικία των 9 ετών, αλλά και τους εκβιασμούς του θύματος προκειμένου να της αποσπάσει χρήματα.

Έγκλημα Βόλος: «Δεν είναι καλός άνθρωπος, άφηνε τα παιδιά του»

Περιγράφοντας τη στιγμή που αποκάλυψε στον πατέρα της τη φρίκη που ζούσε ανέφερε, σύμφωνα με το Live News

«Ξεκίνησα να λέω στον πατέρα μου ότι κάποιος με παρενόχλησε όταν ήμουν 9 ετών και ότι ο βιασμός μου ξεκίνησε όταν ήμουν 12 ετών. Ξέσπασα σε κλάματα. Ο πατέρας μου με πήρε αγκαλιά. Αντέδρασε πολύ ψύχραιμα και μου είπε ότι θα είναι δίπλα μου. Μου είπε να βρω το θάρρος να πάμε σε έναν δικηγόρο να το καταγγείλω».

Με παρενοχλούσε από τα 9 μου και στα 12 άρχισε ο βιασμός μου... 

Στη συνέχεια, περιέγραψε τους εκβιασμούς του θύματος, ότι θα δημοσιοποιήσει βίντεο από βιασμό της, εάν δεν του έδινε μεγάλο χρηματικό ποσό:

«Μου είπε ότι χρειαζόταν χρήματα γιατί ήταν σε ανάγκη. Εγώ είχα στην τσάντα μου 1.000 ευρώ που μου είχε δώσει το πρωί ο πατέρας μου για τα ενοίκια. Μπαίνοντας ξανά στο αυτοκίνητο μου είπε ότι τα είχε πάρει από την τσάντα μου και ότι δεν θα με ξανά ενοχλούσε. Τον παρακάλεσα να μην κάνει κάτι με το βίντεο. Την επόμενη ημέρα διαπίστωσα ότι από τα χρήματα που είχα στην τσάντα μου είχε αφήσει περίπου 150 ευρώ. Τον φοβόμουνα. Φοβόμουν ότι θα κάνει κακό σε εμένα, στις αδερφές μου, στον πατέρα μου».

«Ο πατέρας μου ενημερώθηκε από την σπιτονοικοκυρά ότι χρωστούσα 4 ενοίκια ύψους 1.040 ευρώ. Τα χρήματα αυτά μου τα είχε δώσει ο πατέρας μου, όμως δεν τα είχα καταβάλει. Την επόμενη μέρα το πρωί, ο πατέρας μου ήρθε να με βρει. Στην αρχή δεν ήθελα να του πω. Αργότερα όμως, του εξήγησα όλη την ιστορία από την αρχή. Του ζήτησα να παραμείνει ψύχραιμος και αποφάσισα να του αποκαλύψω όσα μου είχαν συμβεί πολλά χρόνια πριν», πρόσθεσε.

Έγκλημα Βόλος: «Ο πατέρας μου έκλαιγε συνεχώς»

Όπως ανέφερε η 18χρονη, στην αρχή δεν μπορούσε να αποκαλύψει στον πατέρα της την ταυτότητα του βιαστή και εκβιαστή της. Ο ίδιος, σύμφωνα με τη περιγραφή της, δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον πόνο του και ένιωθε ενοχές για όσα είχε βιώσει το παιδί του.

«Με ρώτησε ποιος ήταν, αλλά εγώ δεν είχα το θάρρος να του το πω. Ο δικηγόρος μου είπε να αρχίσω να γράφω όσα μου είχαν συμβεί. Επισκέφτηκα ειδικό. Ο πατέρας μου ήταν συνέχεια δίπλα μου, έκλαιγε, ένιωθε τύψεις για όσα μου συνέβησαν. Ήθελε να με προστατεύσει, με αγκάλιαζε, με φιλούσε. Επέμενε να του πω ποιος είναι».

Όμως η 18χρονη δεν άντεξε και την Τρίτη το πρωί «έσπασε» και αποκάλυψε στον πατέρα της το όνομα του κακοποιητή της.

«Ο πατέρας μου έκλαιγε συνεχώς και κατηγορούσε τον εαυτό του γι’ αυτό που μου συνέβη. Τον λυπήθηκα και του είπα ότι είναι ο αδερφός της μητριάς μου, της δεύτερης γυναίκας του. Με το που το άκουσε, συγκλονίστηκε. Τότε ήταν που επέμενε ακόμα περισσότερο να προχωρήσω στην καταγγελία. Του ζήτησα χρόνο να μιλήσω με την ψυχίατρο και φάνηκε να το δέχεται. Ήρθε στο σπίτι η καθηγήτριά μου που της είχα αναφέρει παλιότερα τι συνέβαινε αλλά όχι με λεπτομέρειες πριν από περίπου ένα χρόνο που τα είχα αναφέρει και στην αδερφή μου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top