Μέγαρα: Ο πατριός είχε ρίξει καυτό νερό στον 4χρονο

«Χτυπούσε τα παιδιά με ό,τι έβρισκε», λέει η μητέρα

Μαρτυρική ήταν η ζωή του 4χρονου από τα Μεγάρα και των τριών αδελφών του στα χέρια του πατριού τους. Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν την κόλαση που βίωναν τα παιδιά, η οποία κορυφώθηκε με τον άγριο ξυλοδαρμό του 4χρονου, ο οποίος τώρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Μέγαρα: Χαροπαλεύει ο 4χρονος - Στο νοσοκομείο και τα άλλα τρία αδέλφια του

Όπως αναφέρει η ίδια η μητέρα, τόσο η ίδια, η οποία είναι έγκυος στο παιδί του πατριού, όσο και τα παιδιά της δέχονταν ξυλοδαρμούς και επιθέσεις σε τακτική βάση. 

Ο 24χρονος, ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια τον 4χρονο στα Μέγαρα και αναζητείται από την αστυνομία

Οι γιατροί, μετά από έλεγχο, διαπίστωσαν ότι ένα ακόμα παιδάκι είχε υποστεί κάταγμα στο δεξί του χέρι, το οποίο αντιμετωπίστηκε χειρουργικά. 

Μέγαρα: Στη ΜΕΘ ο 4χρονος - «Δε θα ησυχάσω αν δε σου σκοτώσω ένα παιδί»

Ο βιολογικός πατέρας των παιδιών, ο οποίος μένει μόνιμα στο Ναύπλιο υποστήριξε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ότι δεν είχε ιδέα για όσα περνούσαν τα παιδιά του. Υποστήριξε ότι είχε χάσει τα ίχνη τους και δε γνώριζε πού βρίσκονταν. 

Ο αδελφός της μητέρας, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, αποκάλυψε πως ο πατριός, ο οποίος ακόμη αναζητείται, πριν από λίγο καιρό είχε ρίξει σκόπιμα καυτό νερό στον 4χρονο. 

Μιλώντας για την ημέρα που ξυλοκόπησε βάναυσα το παιδί, ο θείος των παιδιών είπε: 

«Η μάνα εκείνη την ώρα είχε πάει να πάρει ψωμί για τα παιδιά. Μέχρι να γυρίσει εκείνος είχε κάνει τα παιδιά τόπι στο ξύλο και τα τέσσερα. Έφαγε ξύλο και η ίδια».

Μέγαρα: Είχε νοσηλευτεί ξανά με χτυπήματα ο 4χρονος που είναι σε κώμα

«Κάθε μέρα έτρωγαν τα παιδιά ξύλο», πρόσθεσε, ενώ, όπως είπε, όταν ρώτησε τη γυναίκα «γιατί δε με πήρες τηλέφωνο;» η απάντηση που πήρε ήταν «δεν ήθελα να σου προκαλέσω προβλήματα».

Επίσης, όταν ο ίδιος είχε πάει πριν λίγες μέρες στο σπίτι της οικογένειας για να δει τα παιδιά και την αδελφή του, ο 24χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα δύο φορές στον αέρα, ζητώντας του να απομακρυνθεί. 

Μέγαρα: «Χτυπούσε τα παιδιά με ό,τι έβρισκε»

Η μητέρα του 4χρονου μίλησε για την βίαιη συμπεριφορά του συντρόφου της στην ΕΡΤ. 

Διασωληνωμένος 4χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια στα Μέγαρα

«Στα καλά καθούμενα χτύπαγε εμένα, χτυπούσε τα παιδιά μου με κουτάλες, με ό,τι έβρισκε… Αντικείμενα τα πέταγε πάνω μου…», είπε και μιλώντας για την κατάσταση των παιδιών πρόσθεσε:

«Του μικρού που είχε σπασμένο χέρι, του έβαλαν λάμες. Ζαλίζεται λίγο, αλλά ακόμη δεν έχει συνέλθει. Πήγα πάνω στην εντατική. Είδα και το μωρό. Χάλια. Μαύρα χάλια. Το σήκωσε πολύ ψηλά και το έσκασε κάτω με δύναμη».

Με εισαγγελική παραγγελία, τα αδέλφια του 4χρονου, ηλικίας 8, 10 και 11 ετών φιλοξενούνται στο νοσοκομείο Παίδων.

Από το ιατρικό ανακοινωθέν προκύπτει ότι όταν μεταφέρθηκε ο 4χρονος στο Θριάσιο ήταν ήδη σε κωματώδη κατάσταση, ενώ η αξονική έδειξε ότι είχε υποστεί επισκληρίδιο αιμάτωμα και εγκεφαλικό οίδημα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top