Μέγαρα: Στη ΜΕΘ ο 4χρονος - «Δε θα ησυχάσω αν δε σου σκοτώσω ένα παιδί»

Ο εφιάλτης που ζούσε το παιδί με ξυλοδαρμούς και εγκαύματα

Διασωληνωμένο το 4χρονο αγοράκι που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφο της μητέρας του στα Μέγαρα / Βίντεο από ΕΡΤ

Αγωνία για το 4χρονο παιδί από τα Μέγαρα που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από τον σύντροφο της μητέρας του. Το παιδί είχε κακοποιηθεί μάλιστα κι άλλες φορές με χτυπήματα και εγκαύματα ενώ ανατριχίλα προκαλούν όσα φέρεται να έλεγε ο σύντροφος στη μητέρα, απειλώντας ότι θα της «σκοτώσει ένα παιδί».

Μέγαρα: Είχε νοσηλευτεί ξανά με χτυπήματα ο 4χρονος που είναι σε κώμα

Η αστυνομία αναζητά τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος, όπως καταγγέλλεται, έχει παρελθόν ακραίας βίαιης συμπεριφοράς εναντίον του 4χρονου αγοριού.

Μέγαρα: Ο εφιάλτης που ζούσε το παιδί - Τα χτυπήματα και τα εγκαύματα 

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ, που επικαλείται η ΕΡΤ, περίπου στα μέσα του 2023 το παιδί είχε μεταφερθεί για πρώτη φορά στο νοσοκομείο. Τότε είχε θλαστικά τραύματα και άλλα χτυπήματα, ενώ η μητέρα του παιδιού είχε κατάγματα. Ωστόσο, άγνωστο για ποιον λόγο, δεν κλήθηκε στο σημείο η αστυνομία.

Πριν από περίπου δύο μήνες το ίδιο παιδί είχε μεταφερθεί και πάλι στο Νοσοκομείο Παίδων, καθώς έφερε εγκαύματα. Η κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου ενημέρωσε την εισαγγελέα για το περιστατικό. Η εισαγγελία απευθύνθηκε στην αστυνομία και ζήτησε τα στοιχεία διεύθυνσης του παιδιού και της μητέρας. Ωστόσο δε ζητήθηκε, σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, να διενεργηθεί προανάκριση.

Επίσης, σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν είχε αναφερθεί αιτία ούτε για τα εγκαύματα, ούτε για τα χτυπήματα που έφερε το παιδί, γιατί η μητέρα φοβόταν να μιλήσει, κάτι το οποίο δε συνέβη χθες. Κατονόμασε ως δράστη τον σύντροφό της, ο οποίος συνεχίζει να αναζητείται.

Διασωληνωμένος 4χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια στα Μέγαρα

Μέγαρα: «Δε θα ησυχάσω αν δε σου σκοτώσω ένα παιδί»

Κατά τις ίδιες πηγές, η μητέρα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι όταν γύρισε χθες το μεσημέρι στο σπίτι τους και είδε τον σύντροφό της να χτυπάει τον 4χρονο, τής είπε ότι δε θα ησυχάσει εάν δεν της σκοτώσει ένα παιδί.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα στους αστυνομικούς, τον τελευταίο μήνα ο 25χρονος είχε αρχίσει να επιδεικνύει πολύ βίαιη συμπεριφορά έναντι όλων των παιδιών της αλλά και στην ίδια.

Τα υπόλοιπα αδερφάκια του 4χρονου, έχουν μεταφερθεί στο ίδιο νοσοκομείο με εισαγγελική εντολή, για την προστατευτική τους φύλαξη, όσο διαρκούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Βέροια: Νεκρό βρέφος έξι μηνών - Το χτύπησε μέχρι θανάτου η μητέρα του

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top