Μέγαρα: Είχε νοσηλευτεί ξανά με χτυπήματα ο 4χρονος που είναι σε κώμα

Εκκρεμούσε αίτημα για την προστατευτική απομάκρυνση των παιδιών

Διασωληνωμένο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» το 4χρονο αγοράκι που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφο της μητέρας του. Όπως αποκαλύπτεται δεν ήταν η πρώτη φορά που το αγοράκι είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον πατριό του. 

Διασωληνωμένος 4χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια στα Μέγαρα

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, που επικαλείται κατάθεση της μητέρας, το αγοράκι είχε πρόσφατα νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, μετά από βίαιο ξυλοδαρμό. 

Φέρεται να περιέγραψε ότι κατάγεται από τη Λαμία, όπου και ζούσε μαζί με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της, μέχρι που γνώρισε τον συγκεκριμένο άνδρα και «κλεφτήκανε». Πλέον ζουν στον καταυλισμό του Βλυχού, στο σπίτι του 23χρονου. 

Βέροια: Νεκρό βρέφος έξι μηνών - Το χτύπησε μέχρι θανάτου η μητέρα του

Όπως ανέφερε η γυναίκα, τον τελευταίο μήνα ο 23χρονος είχε αρχίσει να επιδεικνύει πολύ βίαιη συμπεριφορά έναντι όλων των παιδιών της και ειδικά στον τετράχρονο

Μάλιστα, είχε ενημερωθεί η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και εκκρεμούσε αίτημα προς την Εισαγγελία Ανηλίκων για την προστατευτική απομάκρυνση των παιδιών της οικογένειας, κάτι όμως που δεν πρόλαβε να γίνει. 

Τα υπόλοιπα αδελφάκια του 4χρονου έχουν μεταφερθεί με εισαγγελική εντολή στο ίδιο νοσοκομείο για την προστατευτική τους φύλαξη. Την ίδια ώρα ο δράστης παραμένει άφαντος και σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική έρευνα, στην οποία συμμετέχουν και άνδρες της ΟΠΚΕ. 

Μέγαρα: Ο 4χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση

Όλα συνέβησαν στον καταυλισμό των Ρομά στον Βλυχό Μεγάρων χθες το μεσημέρι. Η μητέρα ειδοποίησε την αστυνομία γύρω στις 15:00. 

Το αγοράκι μεταφέρθηκε γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Τετάρτης με ασθενοφόρο του Δήμου Μεγαρέων στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, συνοδεία ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και από εκεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν σε κωματώδη κατάσταση, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου και νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top