Μέγαρα: Χαροπαλεύει ο 4χρονος - Στο νοσοκομείο και τα άλλα τρία αδέλφια του

«Τον σήκωσε ψηλά και τον πέταξε στο πάτωμα» - Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του 4χρονου που νοσηλεύεται μετά από άγριο ξυλοδαρμό / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

«Μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 4χρονο αγοράκι από τα Μέγαρα που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον σύντροφο της μητέρας του. «Το σήκωσε ψηλά στον αέρα και το πέταξε στο πάτωμα», περιέγραψε συντετριμμένη η μητέρα του παιδιού που χαροπαλεύει στην εντατική, ενώ και τα άλλα τρία παιδιά της μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Μέγαρα: Στη ΜΕΘ ο 4χρονος - «Δε θα ησυχάσω αν δε σου σκοτώσω ένα παιδί»

Στο νοσοκομείο Παίδων μεταφέρθηκαν και τα άλλα τρία ανήλικα αδέλφια του 4χρονου που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική με βαρύτατα τραύματα και κακώσεις, μετά τον βάρβαρο ξυλοδαρμό του από τον πατριό του. 

Όπως αναφέρει νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν, τα τρία παιδιά ηλικίας 8, 10 και 11 ετών εισήχθησαν στο νοσοκομείο κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας: 

«Κατόπιν αυτεπάγγελτης άστυν προδικαστικής έρευνας και προφορικής παραγγελίας εισαγγελέα ανηλίκων Αθηνών, πραγματοποιήθηκε διακομιδή (11/1/24, 05:00 hrs) και εν συνεχεία εισαγωγή, των τριών (3) ανηλίκων αδελφών του (4χρονου) παθόντος, ήτοι:

  • Ανήλικος, (11) ετών
  • Ανήλικος, (10) ετών
  • Ανήλικός, (8) ετών

Ο τρίτος εξ αυτών διεγνώσθη με κάταγμα δε άνω άκρου και αντιμετωπίστηκε χειρουργικά. Νοσηλεύονται στο ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου, συνοδευόμενοι από τη μητέρα τους.

Κατάσταση υγείας: Σταθερή

Περαιτέρω ιατρικές ενέργειες: Εξέταση περί μεταδοτικών νοσημάτων / παιδοψυχιατρική εκτίμηση / ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα και με εισαγγελική παραγγελία».

Μέγαρα: «Το σήκωσε ψηλά στον αέρα και το πέταξε στο πάτωμα»

Για τον βάρβαρο ξυλοδαρμό του παιδιού της από τον σύντροφό της μίλησε η μητέρα του 4χρονου αγοριού που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

«Όταν έφτασα στο σπίτι το μόνο που άκουσα ήταν ένα ααα από το παιδί», περιέγραψε μιλώντας στο Live News, με την ίδια να αναφέρει ότι ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι ο 4χρονος λιποθύμησε και ότι δεν τον είχε πειράξει.

Το σήκωσε πάρα πολύ ψηλά στον αέρα και το πέταξε στο πάτωμα με όλη του τη δύναμη.

Ανέφερε ακόμα ο σύντροφός της δεν ήθελε να καλέσουν τις πρώτες βοήθειες, όμως η ίδια τον απείλησε ότι θα τον καταγγείλει και τότε εκείνος τράπηκε σε φυγή. Τότε η μητέρα κάλεσε την Άμεση Δράση.

Στη συνέχεια, η μητέρα περιέγραψε ακόμα ένα φρικιαστικό περιστατικό κακοποίησης του παιδιού της: υποστήριξε ότι στο παρελθόν ο 25χρονος σύντροφός της είχε πετάξει το παιδί μέσα σε δοχείο και καυτό νερό, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σημαντικά εγκαύματα!

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον ξυλοδαρμό του 4χρονου

Το παιδί νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων, με πολλαπλές κακώσεις και τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή.

Στην ανακοίνωσή του, το νοσοκομείο αναφέρει για την κατάσταση της υγείας του παιδιού:

από το  Γ.Ν.Π.Α. «Π&Α ΚΥΡΙΑΚΟΥ» και την 1η ΥΠΕ Αττικής

«Γνωρίζεται  ότι  ανήλικος, άρρεν, (Χ.Ρ.), Ρομά, 4 ετών, την 10/01/2024 (17:30 hrs) διακομίσθηκε μέσω Σ/ΕΚΑΒ, από Γ.Ν. Θριάσιο στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Π.Α. «Π&Α ΚΥΡΙΑΚΟΥ», με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Στο Γ.Ν. Θριάσιο (Αρχική διακομιδή), διαπιστώθηκε επηρεασμένο επίπεδο συνείδησης και βαριά νευρολογική σημειολογία, διασωληνώθηκε αμέσως και υπεβλήθη σε απεικονιστικό έλεγχο όπου η αξονική τομογραφία εγκεφάλου ανέδειξε υποσκληρίδιο αιμάτωμα δεξιά και εγκεφαλικό οίδημα.

Εισήχθη αμέσως στη Μονάδα του Γ.Ν.Π.Α. «Π. & Α. Κυριακού», ετέθη σε αποιδηματική φαρμακευτική αγωγή  και υπεβλήθη εκ νέου σε αξονική τομογραφία εγκεφάλου με σταθερά ευρήματα.

 Βρίσκεται σε βαριά κρίσιμη κατάσταση και εμφανίζει πολλαπλές κακώσεις με ασαφή μηχανισμό κάκωσης».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top