Τα λόγια του Νορβηγού πριν επιτεθεί - «Στην Ελλάδα είστε μπ...»

«Δε θυμάμαι τίποτα» υποστηρίζει - Επιφυλάξεις για τα ψυχιατρικά προβλήματα

Το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τη δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη

«Δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Είμαι σοκαρισμένος. Ήμουν υπό την επήρεια αλκοόλ. Έχω προβλήματα ψυχικής φύσης», φέρεται να υποστήριξε ο 44χρονος Νορβηγός που επιτέθηκε με μαχαίρι τύπου «push dagger» σε αστυνομικό και τον σκότωσε σε μπυραρία στη Θεσσαλονίκη. 

Θεσσαλονίκη: O Νορβηγός είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα στη χώρα του

Ο φερόμενος ως δράστης αρχικά δεν ήταν σε θέση να καταθέσει. Δεν ομολογούσε και ζητούσε διαρκώς τον δικηγόρο του. Μετά από πολλές ώρες, «έσπασε» και υποστήριξε ότι δε θυμάται τι συνέβη. «Προσπάθησα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου στη φασαρία που δημιουργήθηκε. Τώρα έμαθα για το θάνατο του αστυνομικού», είπε στην κατάθεσή του.

Ο φερόμενος δράστης της επίθεσης 

«Στην Ελλάδα είστε μπ….λο»

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday όλα φέρεται να ξεκίνησαν όταν ο 44χρονος στράφηκε προς τον αστυνομικό και τον κουμπάρο του και είπε: «Στην Ελλάδα είστε μπ…. Και ο καθένας μπορεί να μαχαιρώσει όποιον θέλει».

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που δολοφονήθηκε

Όπως μεταδίδει η ίδια πηγή, ο αστυνομικός του απάντησε ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα και τότε ο 44χρονος σηκώθηκε και επιτέθηκε στους δύο άνδρες, με τον 32χρονο να χάνει τη ζωή του.

Επιφυλάξεις για τα ψυχιατρικά προβλήματα

Όπως έγινε γνωστό, ο 44χρονος ζούσε τα τελευταία εννέα χρόνια περίπου στην Ελλάδα. Δεν εργαζόταν και ζούσε με επίδομα που έπαιρνε από τη χώρα καταγωγής του καθώς φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα και μάλιστα να είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ίδρυμα στη Νορβηγία. 

Λουλούδια στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 32χρονος / Eurokinissi

Ωστόσο, δεν προσκόμισε κάποιο έγγραφο στις Αρχές που να αποδεικνύει τη νοσηλεία του με αποτέλεσμα η ΕΛ.ΑΣ να διατηρεί τις επιφυλάξεις της. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του Νορβηγού δε βρέθηκαν ψυχοφάρμακα, γεγονός που ενισχύει την καχυποψία της αστυνομίας για τα λεγόμενά του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top