Ν. Σμύρνη: «Πήρα ένα ψαλίδι και τον χτύπησα στα πλευρά» -Τι είπε ο 18χρονος

«Ήταν αγαπημένα αδέλφια, αλλά υπήρχε ζήλεια»

Τι υποστήριξε στους αστυνομικούς ο 18χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τον μικρότερο αδελφό του με ψαλίδι / Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Σε ατύχημα απέδωσε τη δολοφονία του ανήλικου αδελφού του ο 18χρονος στη Νέα Σμύρνη. «Πήρα ένα ψαλίδι και τον χτύπησα στα πλευρά», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Νέα Σμύρνη: Το ψαλίδι με το οποίο σκότωσε ο 18χρονος τον αδελφό του

Κρατείται μέχρι την απολογία του την Παρασκευή ο 18χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του μέσα στο σπίτι τους, με ένα ψαλίδι με αφορμή μια μπλούζα.

Νέα Σμύρνη: «Δεν είναι εγκληματίας!» - Ξεσπά η μητέρα του αδελφοκτόνου

«Μάλωσα με τον αδελφό μου σχετικά με μια μπλούζα. Μου έριξε δύο γροθιές στο πρόσωπο και εγώ, επειδή είχα το αριστερό μου χέρι σε γύψο, πήρα ένα ψαλίδι και τον χτύπησα μια φορά στα πλευρά. Το έκανα πάνω στον καβγά για να αμυνθώ και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να πάθει κάτι ο αδερφός μου. Πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν ατύχημα», φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star.

Νέα Σμύρνη: Τι είπε ο 18χρονος στους αστυνομικούς

Νέα Σμύρνη: «Ήταν αγαπημένα αδέλφια, αλλά υπήρχε ζήλεια»

Για το αιματηρό περιστατικό με θύμα τον 16χρονο μίλησε η σύντροφος του καθ΄ομολογίαν αδελφοκτόνου, που βρισκόταν στο σπίτι το μοιραίο απόγευμα.

Όπως είπε, τα δύο αδέλφια ήταν αγαπημένα, όμως ζήλευαν πολύ ο ένας τον άλλον. 

«Ετοιμαζόμασταν να πάμε ταξίδι... Έψαχνε τα πράγματά του και δεν έβρισκε την μπλούζα του... Τσακώθηκαν, ο 16χρονος άρχισε να τον χτυπά... Ο σύντροφός μου ήταν σε άμυνα, γιατί έχει το χέρι στον γύψο... Είχαν οικογενειακά προβλήματα... Δεν είναι δολοφόνος... Ήταν αγαπημένα αδέλφια, αλλά υπήρχε πολλή ζήλεια... Ο 16χρονος τον προκαλούσε συνέχεια», υποστήριξε το κορίτσι στο Live News.

Νέα Σμύρνη: Είχαν τσακωθεί ξανά για ρούχα και είχαν συλληφθεί

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Μάρτιο του 2022, ο 18χρονος είχε συλληφθεί για ληστείες, ενώ λίγους μήνες αργότερα, μαζί με τον αδελφό του είχαν οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης για ενδοοικογενειακή βία και πάλι με αφορμή τα ρούχα.

Νέα Σμύρνη: Σεσημασμένος ο 18χρονος που σκότωσε τον αδελφό του

Πιστεύεται ότι αυτός ίσως είναι ο λόγος που η μητέρα του 18χρονου προσπάθησε να ελαφρύνει τη θέση του και να παρουσιάσει το έγκλημα, ως ατύχημα.

Σε βάρος του 18χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.


Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top