Νέα Σμύρνη: «Δεν είναι εγκληματίας!» - Ξεσπά η μητέρα του αδελφοκτόνου

Δίωξη στον 18χρονο που σκότωσε με ψαλίδι τον ανήλικο αδελφό του

«Ήταν η κακιά στιγμή», λέει η μητέρα των δύο αδελφών / Βίντεο Mega

Προθεσμία να απολογηθεί ζήτησε και πήρε για την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου ο 18χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε με ένα ψαλίδι τον μικρότερο αδελφό του στο σπίτι τους στη Νέα ΣμύρνηΝωρίτερα, ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία.

Νέα Σμύρνη: Σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του για μια μπλούζα

Ο 18χρονος φέρεται να κατάφερε θανάσιμο πλήγμα με ψαλίδι στο στήθος του 16χρονου αδελφού του, μετά από καυγά που είχαν, όταν το θύμα πήρε μία μπλούζα του, χωρίς να τον ρωτήσει.

Νέα Σμύρνη: Είχαν τσακωθεί ξανά τα αδέλφια με σιδερογροθιές και μαχαίρια

Η υπόθεση ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή ενώπιον του οποίου θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος.

18χρονος στη Νέα Σμύρνη σκότωσε τον αδελφό του για μια μπλούζα

Ο 18χρονος καθ΄ομολογίαν αδελφοκτόνος 

Νέα Σμύρνη: «Το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας»

Την ίδια ώρα, η μητέρα των δύο αδελφών μίλησε πρώτη φορά και ισχυρίστηκε πως η δολοφονία του μικρότερου γιου της από τον μεγαλύτερο ήταν ατύχημα.

«Ο γιος μου δεν είχε εμπλακεί με σιδερογροθιές. Ήταν ατύχημα. Το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας, έχει ανάγκη και χρειάζεται βοήθεια. Το ένα παιδί μου πέθανε και το άλλο κινδυνεύει να πάει φυλακή», δήλωσε με λυγμούς στο Live News η μητέρα του 18χρονου που σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη.

Ήταν η κακιά στιγμή. Δεν είχε εμπλακεί ξανά με τον αδελφό του. Τα παιδιά μου απλά τσακώθηκε.

«Πάντα ήμουν κοντά στα παιδιά μου, πάντα ήμουν δίπλα τους. Τσακώθηκαν για μια μπλούζα, όλα ήταν ατύχημα. Δεν είναι δολοφόνος, οποιοσδήποτε μπορούσε να είναι στη θέση του παιδιού μου», πρόσθεσε.

Αδελφοκτονία στη Νέα Σμύρνη

Συγκλονισμένη είναι η γειτονιά των δύο αδελφών με τη δολοφονία / Φωτογραφίες Intime

Νέα Σμύρνη: Σκότωσε τον ανήλικο αδελφό του για μια μπλούζα

Νέα Σμύρνη: Πώς έγινε η τραγωδία - Η παραβατική συμπεριφορά του καθ΄ομολογίαν αδελφοκτόνου

Τα δύο αδέλφια διαπληκτίστηκαν το απόγευμα της Τρίτης, όταν ο 18χρονος κατάλαβε πως ο μικρότερος αδελφός του τού είχε πάρει μια μπλούζα. Όμως η κατάσταση ξέφυγε και άρχισαν να μαλώνουν ακόμα πιο έντονα, με μπουνιές και κλωτσιές.

Τότε, ο 18χρονος κυνήγησε τον 16χρονο μέσα στο σπίτι και τον κάρφωσε με ένα ψαλίδι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στο στήθος. Ο τραυματίας έφηβος διακομίστηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Παρούσες στο περιστατικό ήταν η μητέρα τους, η γιαγιά τους και η κοπέλα του 18χρονου αδελφοκτόνου, οι οποίες κατέθεσαν στις αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η οικογένεια απασχολεί. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, ο 18χρονος είχε συχνά παραβατική συμπεριφορά, προκαλώντας προβλήματα σε ενοίκους της πολυκατοικίας, ενώ η αστυνομία είχε παρέμβει περί τις 10 φορές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top