Νέα Σμύρνη: Σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του για μια μπλούζα

Ομολόγησε την πράξη του ο 18χρονος

Ένας δεκαεξάχρονος εντοπίστηκε αιμόφυρτος μέσα στο ίδιο του το σπίτι στη Νέα Σμύρνη με σοβαρά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα ψαλίδι. Ο 18χρονος αδελφός του ομολόγησε ότι τον σκότωσε κατά τη διάρκεια καβγά για μια μπλούζα.

Φιλιατρά: Μαχαίρωσε τον αδελφό του στην κοιλιά στην κεντρική πλατεία

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές στον θώρακα, τον λαιμό και στα χέρια. Μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. 

Νέα Σμύρνη: Ακούστηκαν φωνές

Όλα συνέβησαν χθες το βράδυ, γύρω στις 21:00, όταν γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία γιατί άκουσαν φωνές από διαμέρισμα στην οδό Σταδίου. Όπως έγινε γνωστό, εκείνη την ώρα στο διαμέρισμα βρίσκονταν η μητέρα του 16χρονου, η γιαγιά του, ο 18χρονος αδελφός του και η κοπέλα του. 

14χρονος μαχαίρωσε συμμαθητή του στο σχολείο - Τι λέει η μητέρα του 

Η μητέρα, η γιαγιά και ο αδελφός του θύματος μετέβησαν στη ΓΑΔΑ, όπου και έδωσαν κατάθεση. Λίγη ώρα αργότερα όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι, εκτός από τον αδελφό του θύματος, ο οποίος παραμένει στη ΓΑΔΑ.

Κηφισιά: Άνδρας τραυμάτισε με μπαλτά υπάλληλο καταστήματος! 

Εκεί, μετά από ολονύχτια κατάθεση, ομολόγησε ότι σκότωσε τον αδελφό του μετά από έναν καβγά για μια μπλούζα.  Ειδικότερα, όπως παραδέχθηκε, καυγάδιζαν και όταν ο 16χρονος άρχισε να τρέχει μέσα στο σπίτι, ο αδερφός του τον κυνήγησε. Λίγο μετά, βρήκε ένα ψαλίδι και του κατάφερε τραύμα στο στήθος.

Αρχικά στις καταθέσεις τους οι προσαχθέντες προσπάθησαν να πουν ότι επρόκειτο για ατύχημα. Ωστόσο, αργότερα είπαν στους αστυνομικούς τι συνέβη.

Μια γυναίκα, που συστήθηκε στο συνεργείο του Mega, ως η γιαγιά του 16χρονου, δήλωσε συντετριμμένη και ότι φοβάται ότι ο 18χρονος μπορεί να κάνει κακό στον εαυτό του.

Ο 18χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top