Νέα Σμύρνη: Είχαν τσακωθεί ξανά τα αδέλφια με σιδερογροθιές και μαχαίρια

Τους χώρισε η αστυνομία

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες για την αδελφοκτονία που σημειώθηκε στη Νέα Σμύρνη. 18χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του με ψαλίδι, μετά από έναν καβγά για μια μπλούζα. Όμως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που τα δύο αδέλφια πιάνονταν στα χέρια. 

Νέα Σμύρνη: Σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του για μια μπλούζα

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το περασμένο καλοκαίρι τα δύο αδέλφια είχαν ξεσηκώσει και πάλι τη γειτονιά με έναν ακόμα καβγά τους και πάλι για τα ρούχα. 

Τότε ο 16χρονος είχε χτυπήσει με σιδερογροθιά τον μεγαλύτερο αδελφό του, ενώ ο 18χρονος έβγαλε μαχαίρι και προσπάθησε να τον τραυματίσει. 

Τα δύο αδέλφια τα χώρισαν οι γείτονες, ενώ στο σημείο κλήθηκε και περιπολικό της Άμεσης Δράσης. 

Νέα Σμύρνη: Το χρονικό του εγκλήματος

Χθες το βράδυ, γύρω στις 21:00, οι γείτονες ξεσηκώθηκαν και πάλι από φωνές που ακούστηκαν μέσα από το διαμέρισμα της οδού Σταδίου. 

Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία. Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο μπήκαν στο διαμέρισμα και βρήκαν αιμόφυρτο τον 16χρονο, ο οποίος είχε τραύματα από ψαλίδι στο στήθος, στον λαιμό και στα χέρια. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου κατέληξε.

Στο διαμέρισμα βρίσκονταν εκείνη την ώρα η μητέρα του 16χρονου, η γιαγιά του, ο 18χρονος αδελφός του και η κοπέλα του. Όλοι προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης και μετά από την κατάθεσή τους, αφέθηκαν ελεύθεροι εκτός από τον 18χρονο. 

Μετά από ολονύχτια ανάκριση, ο νεαρός ομολόγησε ότι σκότωσε τον αδελφό του με ένα ψαλίδι γιατί του πήρε μια μπλούζα, χωρίς να τον ρωτήσει. Ο 16χρονος έτρεξε να προφυλαχθεί και προσπάθησε να κλειδωθεί στο σαλόνι, δεν πρόλαβε όμως, με αποτέλεσμα ο αδελφός του να τον κυνηγήσει και να τον χτυπήσει με ένα ψαλίδι, που βρήκε στο σπίτι. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top