Νέα Σμύρνη: Σεσημασμένος ο 18χρονος που σκότωσε τον αδελφό του

Είχε συλληφθεί για ληστεία και ενδοοικογενειακή βία

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με την άγρια δολοφονία του 16χρονου στη Νέα Σμύρνη από τον 18χρονο αδελφό του. Ο νεαρός, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή,  κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία σε βάρος του 16χρονου αδελφού του. 

Νέα Σμύρνη: Πώς περιέγραψε το έγκλημα η μητέρα - «Παραπάτησε και χτύπησε»

Ο 18χρονος, ο οποίος κρατείται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, φέρεται να σκότωσε τον αδελφό του με ένα ψαλίδι κατά τη διάρκεια καβγά για μια μπλούζα που πήρε χωρίς να τον ρωτήσει. 

Ανάστατη είναι η γειτονιά στη Νέα Σμύρνη, όπου ο 18χρονος σκότωσε τον αδελφό του για ασήμαντη αφορμή - Intimenews

Ανάστατη είναι η γειτονιά στη Νέα Σμύρνη, όπου ο 18χρονος σκότωσε τον αδελφό του για ασήμαντη αφορμή - Intimenews

Νέα Σμύρνη: Σεσημασμένος ο αδελφοκτόνος

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία ο 18χρονος είχε ποινικό παρελθόν και είχε απασχολήσει τις αρχές. 

Νέα Σμύρνη: «Δεν είναι εγκληματίας!» - Ξεσπά η μητέρα του αδελφοκτόνου

Συγκεκριμένα πέρσι το καλοκαίρι τα δύο αδέρφια είχαν στο παρελθόν οδηγηθεί και πάλι στην αστυνομία, καθώς και τότε με αφορμή τα ρούχα είχαν ξυλοκοπήσει άγρια ο ένας τον άλλον.

Νέα Σμύρνη: Είχαν τσακωθεί ξανά τα αδέλφια με σιδερογροθιές και μαχαίρια

Επίσης στις 2 Μαρτίου 2022 είχε συλληφθεί από το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης για ληστεία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και απείθεια για την τέλεση δύο ληστειών. 

Νέα Σμύρνη: «Ήταν ατύχημα», είπε η μητέρα του 18χρονου

Η μητέρα του 18χρονου στην προσπάθειά της να «δικαιολογήσει» τον μεγάλο της γιο έκανε λόγο για «ατύχημα». 

«Όλα ήταν ένα ατύχημα. Τσακώθηκαν για μια μπλούζα. Το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας. Ήταν μια κακή στιγμή», είπε στην εκπομπή Live News και πρόσθεσε:

Νέα Σμύρνη: Σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του για μια μπλούζα

«Το ένα μου το παιδί πέθανε και το άλλο κινδυνεύει να μπει στη φυλακή. Δεν είναι εγκληματίας, είναι ένα παιδί που χρήζει βοήθειας, από τη δικαιοσύνη και την κοινωνία. Δεν μπορείτε εσείς να το καταδικάσετε. Πρέπει να είστε επιεικής σαν κοινωνία και πρέπει να βοηθήσετε τα παιδιά που έχουν ανάγκη και όχι να τα στοχοποιείτε».

Νέα Σμύρνη: Πώς έγινε η άγρια δολοφονία

Τα δύο αδέλφια μάλωσαν γιατί ο 16χρονος πήρε μια μπλούζα του αδελφού του χωρίς να τον ρωτήσει. 

Η μητέρα και η γιαγιά μπήκαν στη μέση για να τους ηρεμήσουν, όμως αυτοί άρχισαν να χτυπιούνται με μπουνιές και κλωτσιές. Κάποια στιγμή ο 18χρονος βρήκε ένα ψαλίδι στην κρεβατοκάμαρα, κυνήγησε τον αδελφό του, ο οποίος προσπάθησε να κρυφτεί στο σαλόνι και το κάρφωσε στο στήθος του. 

Γύρω στις 20:45 της Τρίτης, αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας και βρήκαν τον 16χρονο μέσα σε μια λίμνη αίματος, χωρίς τις αισθήσεις του, στο πάτωμα της κουζίνας. 

Στον χώρο της κρεβατοκάμαρας βρέθηκε το ψαλίδι το οποίο είχε επάνω το αίμα του 16χρονου. Ο έφηβος μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top