Βριλήσσια: Προφυλακιστέος ο κομμωτής για τις κρυφές κάμερες

«Τις έβαλα από περιέργεια και επιπολαιότητα», είπε στην απολογία του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο κομμωτής που είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του καταστήματός του, αλλά και στο σπίτι του στ Βριλήσσια, με τις οποίες παρακολουθούσε τις κόρες της γυναίκας του, τις υπαλλήλους του και πελάτισσές του.

Βριλήσσια: «Υπάρχουν εκτιμήσεις ότι η σύζυγος του κομμωτή μπορεί να ήξερε»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος στην απολογία του είπε πως τοποθέτησε τις κάμερες πριν από 1,5 χρόνο. Όπως είπε το έκανε από περιέργεια και επιπολαιότητα και αρνήθηκε πως διέθεσε το υλικό σε τρίτους.

Ο δικηγόρος του, Νίκος Σταυρουλόπουλος, τόνισε πως «σε καμία περίπτωση το υλικό που έχει καταγραφεί παράνομα δεν έχει διατεθεί σε τρίτους. Μόνο αυτός γνώριζε για την τοποθέτηση των καμερών».

Βριλήσσια: «Είδε και τη μητέρα μου γυμνή» - Ξεσπά η σύζυγος του κομμωτή

Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν και αποφάσισαν την προφυλάκιση του 49χρονου.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της παράνομης καταγραφής, το οποίο διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Η δράση του κομμωτή έγινε γνωστή, όταν υπάλληλος του κομμωτηρίου του, τον έπιασε να παρακολουθεί από το κινητό του τις τουαλέτες του καταστήματος. 

Τον κατήγγειλε στην αστυνομία, η οποία μετά από έρευνα βρήκε τις κρυφές κάμερες που είχε τοποθετήσει στις τουαλέτες. Σε έρευνα στο σπίτι του, διαπιστώθηκε επίσης ότι είχε τοποθετήσει κάμερες στον θερμοσίφωνα που βρίσκεται στον μπάνιο και στο δωμάτιο των παιδιών της συζύγου του. 

Βριλήσσια: Εθισμένος στην πορνογραφία δηλώνει ο κομμωτής

Η σύζυγός του και οι κόρες της, συντετριμμένες, ζήτησαν την παραδειγματική του τιμωρία και είπαν πως νιώθουν ντροπή και αηδία. Πρόσθεσαν ότι ποτέ δεν τους είχε δώσει δικαίωμα να υποψιαστούν ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, ενώ η σύζυγός του κατέθεσε αμέσως αίτηση διαζυγίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top