Βριλήσσια: «Είδε και τη μητέρα μου γυμνή» - Ξεσπά η σύζυγος του κομμωτή

Υπάλληλος του κομμωτή μιλά για τις περίεργες επισκέψεις του στην τουαλέτα

Εξοργισμένη είναι η εν διαστάσει σύζυγος του 49χρονου κομμωτή, ο οποίος είχε βάλει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου του στα Βριλήσσια

Όπως διαπιστώθηκε μετά από έρευνα στο σπίτι τους, η αστυνομία εντόπισε ακόμα μια κρυφή κάμερα στο δωμάτιο των δύο παιδιών της αλλά και στον θερμοσίφωνα του μπάνιου.  

Βριλήσσια: Τα απίστευτα σημεία που έβαζε τις κάμερες ο κομμωτής

Με δάκρυα στα μάτια, η γυναίκα ζήτησε συγγνώμη από τα παιδιά της, τονίζοντας ότι δεν είχε καταλάβει τίποτα για την δράση του εν διαστάσει συζύγου της. 

«Πονάω που ακούω τα παιδιά μου να έχουν μπλέξει σε κάτι τέτοιο. Δεν το είχα πάρει χαμπάρι, ζητώ συγγνώμη στις κόρες μου», είπε στο Mega. 

Βριλήσσια: «Νιώθουμε αηδία και ντροπή»

Η ίδια δεν είχε διακρίνει κάποια ύποπτη συμπεριφορά, αντίθετα ο 49χρονος ήταν πολύ τρυφερός απέναντί της. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως είχε δει μέχρι και την ηλικιωμένη μητέρα της γυμνή. 

«Οι κάμερες, η μία βρέθηκε στον θερμοσίφωνα και η άλλη στην κρεβατοκάμαρα των κοριτσιών. Έχει έρθει η μητέρα μου από το Μεξικό και τη φιλοξενώ. Ο αθεόφοβος τη Δευτέρα, που είχε ρεπό, της έλεγε να κάνει μπάνιο. Έβλεπε και τη μαμά μου γυμνή. Ντρέπομαι πάρα πολύ γι’ αυτό», είπε με δάκρυα στα μάτια. 

Βριλήσσια: Εθισμένος στην πορνογραφία δηλώνει ο κομμωτής

Βριλήσσια: «Θέλω να μάθω πού έχει πάει αυτό του υλικό;»

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, δεν έκρυψε επίσης τον θυμό της για τον εν διαστάσει σύζυγό της. 

«Δεν μπορώ να τον κοιτάξω. Σκέπασα τις κόρες μου με την αγκαλιά μου. Δε θέλω να τον δω» είπε και πρόσθεσε:

Βριλήσσια: Ο κομμωτής κατέγραφε με κάμερες & τη σύζυγό του με την κόρη της

«Μη μου πειράξετε τα παιδιά μου, τα έχω μεγαλώσει μόνη μου. Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θέλω να ενωθείτε να κάνετε καταγγελίες αν είχατε μπει σε αυτές τις τουαλέτες».

«Εμείς είμαστε για να ομορφαίνουμε τον κόσμο και όχι να παραβιάζουμε την ιδιωτικότητά του. Θέλω να μάθω πού έχει πάει αυτό του υλικό; Ποιος έβλεπε τα παιδιά μου στο δωμάτιό τους, στο μπάνιο. Έχω πολύ θυμό, αν μπορούσα θα τον σκότωνα», συνέχισε η εν διαστάσει σύζυγος του κομμωτή.

Βριλήσσια: «Μας έλεγε να πίνουμε νερό γιατί κάνει καλό στην υγεία»

Συγκλονιστικά είναι και όσα αποκάλυψαν οι εργαζόμενες στο κομμωτήριο του 49χρονου. 

Όπως είπε μία από αυτές στον ΑΝΤ1 πολλές φορές τους έλεγε να πίνουν νερό γιατί… κάνει καλό. 

«Έκανε ανακαίνιση τα μπάνια γιατί ήταν παλιά από την προηγούμενη επιχείρηση, αλλά μόνος του, χωρίς ούτε έναν εργάτη. Έμπαινε κόσμος πάρα πολύς στις τουαλέτες. Μπορεί να είναι και εκατοντάδες. Τα έχω βάλει με τον εαυτό μου, ότι δεν μπόρεσα να καταλάβω έναν άνθρωπο που με χειρίστηκε τόσο, τριάμισι χρόνια μέσα στο κομμωτήριο. Γιατί τόσο μεγάλη καλοσύνη και τόσο ενδιαφέρον για το προσωπικό του και τόσο πια εμμονή μέσα στις τουαλέτες, να είναι κάθε 10 λεπτά.

Το μόνο που μας έλεγε όλη την ώρα ''πίνετε πολύ νερό γιατί κάνει καλό στην υγεία''. Επειδή εγώ τον είδα κατάφατσα στο δικαστήριο, του κούνησα το κεφάλι και αυτός γύρισε και με κοίταξε. Ψυχρός, κατεβασμένο βέβαια το κεφάλι του περνώντας από μπροστά μας, αλλά εγώ του έδωσα να καταλάβει γι' αυτό που μας έκανε. Είμαι σοκαρισμένη, θέλω να μπει μέσα και να μην ξαναβγεί αυτός ο άνθρωπος», τόνισε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top