Βριλήσσια: Ο κομμωτής κατέγραφε με κάμερες & τη σύζυγό του με την κόρη της

Βρήκαν μυστικές κάμερες στο κομμωτήριο και το σπίτι του

Όσα είπε η κόρη της συζύγου του κομμωτή στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι των Βριλησσίων με τον κομμωτή, ο οποίος είχε βάλει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του καταστήματός του και κατέγραφε πελάτισσες και προσωπικό. Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι είχε τοποθετήσει κάμερες και στο σπίτι του, καταγράφοντας κρυφά τη σύζυγό του και την κόρη της.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας, προσποιούμενοι τους πελάτες, μπήκαν σε κομμωτήριο των Βριλησσίων, προκειμένου να διερευνήσουν καταγγελία για ύπαρξη καμερών στις τουαλέτες. 

Κρυφές κάμερες σε ξενοδοχεία: Πώς να τις εντοπίσετε;

Αφού πήγαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι ο 49χρονος κομμωτής είχε εγκαταστήσει αθέατο σύστημα καταγραφής, με δύο μικροσκοπικές κάμερες στις δύο τουαλέτες του καταστήματος. Ο 49χρονος φέρεται να κατέγραφε τις πελάτισσες και τους πελάτες, αλλά και τους εργαζομένους, την ώρα που πήγαιναν στην τουαλέτα. 

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, ενώ του κατέσχεσαν δύο κάμερες και τις καλωδιώσεις τροφοδοσίας τους, ένα κινητό τηλέφωνο, έναν υπολογιστή, μια συσκευασία με ουσίες αναμεμειγμένες με παυσίπονο και ένα χάρτινο καλαμάκι για τη χρήση τους. 

Επίσης, κλήθηκε κλιμάκιο των εγκληματολογικών ερευνών, για να ερευνήσει τον χώρο.

Η δικογραφία αφορά τα αδικήματα της παράνομης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τον νόμο περί εξαρτησιογόνων ουσιών, με τον κομμωτή να υποστηρίζει ότι είναι εθισμένος στην πορνογραφία.

Η σύζυγός του και μέλη της οικογένειάς τους έκαναν δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας κατά του 49χρονου, καθώς φέρεται να είχε τοποθετήσει κάμερες και στις τουαλέτες του σπιτιού του.

Βριλήσσια: Ξέσπασε η κόρη του κομμωτή - «Είμαστε σε σοκ»

Μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι της οικογένειας του κομμωτή, προέκυψε ότι είχε βάλει μικροκάμερα στην τουαλέτα του σπιτιού και συγκεκριμένα στον θερμοσίφωνα, αλλά και το υπνοδωμάτιο της 29χρονης κόρης της συζύγου του, που έχει αποκτήσει από προηγούμενο γάμο.

Το κορίτσι είναι σε κατάσταση σοκ μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα δήλωσε: «Είμαστε οικογενειακώς σε μια κατάσταση σοκ. Είναι κάτι το οποίο δεν περιμέναμε. Ήρθαμε να καταθέσουμε σε βάρος του. Είμαι σε σοκ και εγώ και η μητέρα μου και η αδελφή μου», είπε με μετράμενη φωνή.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top