Βριλήσσια: Τα απίστευτα σημεία που έβαζε τις κάμερες ο κομμωτής

Προθεσμία ζήτησε και έλαβε ο 49χρονος

Βριλήσσια: Τα σημεία που έκρυβε τις κάμερες ο κομμωτής

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο κομμωτής που κατηγορείται ότι τοποθέτησε κρυφά κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου του στα Βριλήσσια. Παρακολουθούσε τις πελάτισσες αλλά και το ίδιο του σπίτι όπου έμενε με τη σύζυγο και τις δύο κόρες της.

Βριλήσσια: «Νιώθουμε αηδία και ντροπή»

Πίσω απο σωληνώσεις και μονωτικές ταινίες έκρυβε ο 49χρονος κομμωτής από τα Βριλήσσια τις κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες  σύμφωνα με τα βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star για να παρακολουθεί τόσο τις εργαζόμενες στο κομμωτήριο όσο  και τις πελάτισσες του. Με τον ίδιο... περίτεχνο τρόπο όμως τοποθέτησε κάμερες και στο σπίτι του.

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο κομμωτής που κατηγορείται ότι τοποθέτησε κρυφά κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου του στα Βριλήσσια.

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο κομμωτής που κατηγορείται ότι τοποθέτησε κρυφά κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου του στα Βριλήσσια.

Σοκαρισμένες και εμφανώς ταραγμένες η σύζυγος του 49χρονου και η μία κόρη της έφτασαν το πρωϊ στην Εισαγγελία Αθηνών προκειμένου να δηλώσουν παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας.

«Είμαι θυμωμένη και συντετριμένη, νιώθω αηδία, δεν αντιλήφθηκα κάτι. Φαινόταν ήρεμος και με τη μητέρα μου φαινόταν πολύ καλός. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τιμωρηθεί» είπε η κόρη της συζύγου του κομμωτή που φέρεται να έπεσε θύμα της αρρωστημένης πράξης του.

Βριλήσσια: Ο κομμωτής κατέγραφε με κάμερες & τη σύζυγό του με την κόρη της

Σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί, οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι η παραβίαση και παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, ενώ κατά την έρευνα της ΕΛΑΣ στο κατάστημα του βρέθηκε και μικροποσότητα εξαρτησιογόνων ουσιών.

«Πονάω που ακούω τα παιδιά μου να έχουν μπλέξει σε κάτι τέτοιο, δεν το είχα πάρει χαμπάρι, ζητάω συγγνώμη στις κόρες μου» δήλωσε η σύζυγος του 49χρονου.

Μετά τις 12 το μεσημέρι πέρασε το κατώφλι του ανακριτή ο 49χρονος κομμωτής απο τα Βριλήσσια, ζήτησε και έλαβε προθεσμία και έτσι θα απολογηθει στις 14 Δεκεμβρίου.

ο 49χρονος κομμωτής απο τα Βριλήσσια

Ο 49χρονος κομμωτής απο τα Βριλήσσια

Βριλήσσια: Εθισμένος στην πορνογραφία δηλώνει ο κομμωτής

Μετά από καταγγελία εργαζόμενης στο κομμωτήριο, αστυνομικοί υποδύθηκαν τους πελάτες για να καταφέρουν να εντοπίσουν τις κάμερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φερόμενος ως δράστης δήλωσε στους αστυνομικούς πως ήταν εθισμένος με την πορνογραφία και για αυτό το λόγο έκανε ό,τι έκανε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top