Βριλήσσια: Εθισμένος στην πορνογραφία δηλώνει ο κομμωτής

Είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον κομμωτή, ο οποίος είχε εγκαταστήσει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου του και παρακολουθούσε τις εργαζόμενες εκεί και τις πελάτισσές του.  Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο 49χρονος είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι είναι εθισμένος στην πορνογραφία και γι’ αυτό εγκατέστησε τις κρυφές κάμερες. 

Βριλήσσια: Ο κομμωτής κατέγραφε με κάμερες & τη σύζυγό του με την κόρη της

Όπως αποκαλύφθηκε είχε εγκαταστήσει δύο κρυφές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες. Μέσω του συγκεκριμένου συστήματος ο 49χρονος είχε τη δυνατότητα να επεμβαίνει στο σύστημα αρχειοθέτησης των αρχείων που κατέγραφε, να αντιγράφει, να αλλοιώνει, να συλλέγει, να αποθηκεύει και να ανακτά τα βίντεο με τις καταγραφές. 

Ο 49χρονος κομμωτής, ο οποίος έβαλε τις κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου του

Ο 49χρονος κομμωτής, ο οποίος έβαλε τις κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου του

Ο 49χρονος είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες και στο δωμάτιο της θετής κόρης του, την οποία εντόπισε η σύζυγός του, μια μέρα μετά από τη σύλληψή του. Συγκεκριμένα είχε τοποθετήσει δύο κάμερες στην τουαλέτα και το υπνοδωμάτιο της.

«Δεν μπορώ, θέλω να πατήσω ένα κουμπί και να εξαφανιστώ, θα πάθω κάτι», είπε η σύζυγός του. 

«Αυτή είναι μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή για εμάς γιατί βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματικότητα την οποία, είναι πολύ διαφορετική από αυτή που ζούσαμε τα τελευταία χρόνια», είπε η κόρη της γυναίκας του.

Ο 49χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι είναι εθισμένος στην πορνογραφία

Ο 49χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι είναι εθισμένος στην πορνογραφία

Πέρα από τις κρυφές κάμερες, από την έρευνα των Αρχών μέσα στο κομμωτήριο βρέθηκε και μία συσκευασία με ναρκωτικά.

Βριλήσσια: Μας έλεγε να πίνουμε συχνά νερό για να πηγαίνουμε στην τουαλέτα

Όλα ξεκίνησαν όταν εργαζόμενη του κομμωτηρίου τον είδε να παρακολουθεί τις τουαλέτες μέσα από το κινητό του τηλέφωνο. Η γυναίκα χωρίς να πει τίποτα έκανε καταγγελία στην αστυνομία και δύο αστυνομικοί έφτασαν ως πελάτισσες, ζήτησαν να πάνε στην τουαλέτα και βρήκαν τις κάμερες. 

Η σύζυγος και η θετή κόρη του κομμωτή ζητούν την τιμωρία του

Η σύζυγος και η θετή κόρη του κομμωτή ζητούν την τιμωρία του

Όπως είπε η υπάλληλος του κομμωτηρίου Μαρία Τσιστράκη, στο Live News, «ήταν ένας άνθρωπος πολύ σωστός και καλός απέναντι μας». 

«Τελικά, ήταν πολύ χειριστικός από ότι κατάλαβα. Τον είχαν βάλει στην οικογένειά μου. Σεβόμουν το μαγαζί που δούλευα και την τελευταία εβδομάδα το μάθαμε. Μία κοπέλα όταν βγήκε έξω τον είδε να κοιτάει στο κινητό την κάμερα. Έβλεπε την τουαλέτα που είχε τις κάμερες, την τουαλέτα που πηγαίναμε 4 - 5 φορές. Δεν είπε τίποτα και πήγε και έκανε την καταγγελία. Ο άνθρωπος αυτός είχε δύο κινητά», συνέχισε η υπάλληλος και πρόσθεσε:

«Τώρα συνειδητοποιώ πως μετά από κάθε κούρεμα πήγαινε στην τουαλέτα για 10 λεπτά. Τον είχα ρωτήσει εγώ εάν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας που κάθεται τόση ώρα εκεί. Ο συνδυασμός που κάνω τώρα, είναι πως κάθε 15 μέρες περίπου έφευγε, έβγαινε έξω για 2-3 λεπτά, και πήγαινε και έδινε σε κάποιον τα στικάκια. Μας είπε πως ερχόταν ένας φίλος του, και του έδινε στικάκια με μουσική γιατί του άρεσε. Μας έλεγε να πίνουμε πολύ νερό για να πηγαίνουμε συχνά στη τουαλέτα».

Ο δικηγόρος των θυμάτων, μίλησε και εκείνος με τη σειρά του για την υπόθεση.

«Το προσωπικό είναι 9 άτομα. Περιμένουμε να δούμε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια πού γινόταν η διάθεση αυτού του υλικού. Εάν γινόταν στο διαδίκτυο ή έναντι αμοιβής στον συγκεκριμένο άνδρα», τόνισε.

 Βριλήσσια: Ξεσπά η θετή κόρη του κομμωτή

Η θετή κόρη του κομμωτή, μιλώντας στον Alpha, ξέσπασε κατά του πατριού της, λέγοντας ότι είναι σε κατάσταση σοκ. 

«Βρίσκομαι σε σοκ, αλλά νομίζω σε μεγαλύτερο σοκ βρίσκεται η μητέρα μου οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι γίνεται για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Θέλω να πληρώσει γι’ αυτά που έχει κάνει. Ζητώ δικαιοσύνη, είμαστε εναντίον του και εγώ και η μητέρα μου και η αδερφή της», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top