Βριλήσσια: «Υπάρχουν εκτιμήσεις ότι η σύζυγος του κομμωτή μπορεί να ήξερε»

Η καταγγελία της συζύγου έγινε μετά την καταγγελία των εργαζομένων

Τι λένε οι εργαζόμενες του κομμωτηρίου και ο δικηγόρος τους / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Αιχμές κατά της συζύγου του κομμωτή που κατηγορείται ότι έβαλε κρυφές κάμερες τόσο στην επιχείρησή του, όσο και στο σπίτι του άφησε ο δικηγόρος των εργαζομένων του κομμωτηρίου στα Βριλήσσια.

Βριλήσσια: Τα απίστευτα σημεία που έβαζε τις κάμερες ο κομμωτής

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο δικηγόρος Αλέξανδρος Δάσκας, εκτιμάται ότι η σύζυγος ενδέχεται να γνώριζε για τις κρυφές κάμερες στο κομμωτήριο. «Η σύζυγος λέει δεν ήξερε, αλλά θα το δούμε αυτό. Προσπαθεί να πείσει. Οι εκτιμήσεις και οι απόψεις των εργαζομένων δε συνάδουν με το ότι δε γνώριζε. Αυτό βασίζεται στη μακρόχρονη, εργασιακή τους σχέση», δήλωσε ο κ. Δάσκας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Βριλήσσια: «Νιώθουμε αηδία και ντροπή»

Τόνισε, δε, ότι η καταγγελία της συζύγου έγινε σε μεταγενέστερο χρόνο από την καταγγελία των εργαζομένων και ενώ ο κατηγορούμενος ήταν κρατούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής.

Βριλήσσια: «Είδε και τη μητέρα μου γυμνή» - Ξεσπά η σύζυγος του κομμωτή

«Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη. Όταν οι εργαζόμενες έκαναν την καταγγελία, η σύζυγος δεν είχε καταγγείλει τίποτα ακόμα. Συνεπώς δε γνωρίζαμε εάν παρακολουθούσε και τις γυναίκες στο σπίτι τους», υπογράμμισε.

Κομμωτής Βριλήσσια

Πώς εργαζόμενη εντόπισε τις κάμερες - Μυστήριο με άνδρα που πήγαινε και έπαιρνε στικάκια

Εργαζόμενη στο κομμωτήριο μιλώντας στην εκπομπή περιέγραψε πώς η συνάδελφός της αντιλήφθηκε τις κάμερες στην επιχείρηση και πώς κατάφεραν να αποκαλύψουν την υπόθεση.

«Είμαστε όλες σοκαρισμένες. Μια συνάδελφος το αποκάλυψε την ημέρα που είχαμε βάρδια. Το ανακάλυψε από το κινητό του εργοδότη μας. Εκείνη τη στιγμή η κοπέλα κατάλαβε ότι παρακολουθεί το κύκλωμα μέσα από τις κάμερες που βρίσκονταν στα μπάνια. Σοκαρίστηκε, πήγε και έψαξε, βρήκε τις κάμερες και μου το είπε. Δεν ξέραμε πώς να το διαχειριστούμε, φοβηθήκαμε. Βρήκαμε τον δικηγόρο και μας κατεύθυνε. Δεν είπαμε τίποτα, γιατί φοβόμασταν ότι θα τις βγάλει και θα χάσουμε τα στοιχεία», δήλωσε η κοπέλα στην κάμερα της εκπομπής.

Βριλήσσια: Εργαζόμενη περιγράφει πώς βρήκαν τις κάμερες στο κομμωτήριο

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι δύο με τρεις φορές τον μήνα πήγαινε στην επιχείρηση ένας άγνωστος άνδρας και παραλάμβανε κάποια στικάκια, που όπως ισχυριζόταν ο κομμωτής, περιελάμβαναν... μουσική. 

Τα κορίτσια που εργάζονταν στην επιχείρηση του κατηγορούμενου αναμένεται να κινηθούν νομικά και να ζητήσουν αποζημιώσεις.

Οι αρχές τώρα εξετάζουν εάν ο κομμωτής διοχέτευε το υλικό στο διαδίκτυο και σε ποιες πλατφόρμες.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top