Καρδίτσα: Μυστήριο με την εξαφάνιση 26χρονου - Είχε πάει στους γονείς του

Μissing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού

Καρδίτσα: Εξαφάνιση 26χρονου Που Πήγε Να Δει Τους Γονείς Του

Συναγερμός έχει σημάνει στην Καρδίτσα, μετά την εξαφάνιση 26χρονου Παναγιώτη που είχε πάει να επισκεπτεί τους γονείς του.

Ο νεαρός που μένει μόνιμα στην Αθήνα πήγε στο πατρικό του σπίτι στον Πρόδρομο Καρδίτσας για λίγες ημέρες, όμως τα ίχνη του χάθηκαν μυστηριωδώς. 

Σύμφωνα με το KarditsaLive.Net, ο 26χρονος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το μεσημέρι της Τρίτης. Οι γονείς του ανησύχησαν, αφού δεν επικοινώνησε με κανέναν και δήλωσαν την εξαφάνισή του την Τετάρτη.

Αμέσως στην περιοχή σήμανε συναγερμός και ήδη έχει ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει καρπούς.

Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε missing alert 

Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε missing alert για την εξαφάνιση του 26χρονου: 

«Στις 12/12/2023, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Προδρόμου Καρδίτσας ο Παναγιώτης Β, 26 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Παναγιώτη Β, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με τους οικείους του στις 12/12/2023 σκόπευε να ταξιδέψει προς την Αθήνα, ωστόσο το αυτοκίνητό του βρέθηκε στον Πρόδρομο Καρδίτσας. Ο Παναγιώτης Β. έχει ύψος 1,88 μ. και 95 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρο παντελόνι φόρμας και μαύρα αθλητικά παπούτσια Adidas».

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top