Βόλος: Πυροβόλησαν εξ επαφής αδέσποτη σκυλίτσα

Βασανιστικό το τέλος της Μπέλας

Μια νέα καταγγελία για κακοποίηση και θανάτωση σκύλου έγινε τα τελευταία 24ωρα, καθώς η έντεκα μηνών Μπέλα βρέθηκε νεκρή πριν από λίγες μέρες, μετά από πυροβολισμό σε οικόπεδο στα Πευκάκια στον Βόλο. 

Αράχωβα: Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. για τον μαρτυρικό θάνατο του Όλιβερ

Το σκυλάκι εντόπισε νεκρό μια φιλόζωη που επισκεπτόταν την περιοχή και τάιζε τα αδέσποτα σκυλάκια. Τον νεκρό σκύλο παρέλαβαν υπάλληλοι του δήμου, ενώ τη διερεύνηση της υπόθεσης και τον εντοπισμό του δράστη έχει αναλάβει η ελληνική αστυνομία. 

Το τραγικό είναι ότι μια οικογένεια από την Αθήνα είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για να υιοθετήσει την Μπέλα, αλλά δεν πρόλαβε. 

Αράχωβα: Ανατροπή με τον Όλιβερ – Έπεσε θύμα αγέλης σκύλων;

«Ένας βοσκός που έχει μια μονάδα στην περιοχή με βρήκε και μου είπε ότι ένα από τα σκυλιά που φροντίζω είναι νεκρό. Τον παρακάλεσα να με οδηγήσει και το βρήκαμε με μια θηλιά γύρω από τον λαιμό του και με πολλά σημάδια από σκάγια. Φαίνεται ότι την έσερναν και την πυροβόλησαν εξ επαφής», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η γυναίκα που την φρόντιζε. 

Αράχωβα: Γιατί ελέγχεται ο ιδιοκτήτης του σκύλου που κακοποιήθηκε

Οι υποψίες στρέφονται σε έναν κάτοικο της περιοχής, ο οποίος κυκλοφορεί μόνιμα με ένα όπλο στο αυτοκίνητό του. Ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί σε εκείνον και η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top