Αράχωβα: Ανατροπή με τον Όλιβερ – Έπεσε θύμα αγέλης σκύλων;

Νέα διάσταση στην υπόθεση κακοποίησης του σκύλου

Μια νέα διάσταση στην υπόθεση της κακοποίησης του σκύλου στην Αράχωβα φαίνεται να εξετάζει η αστυνομία, αυτή του να έπεσε θύμα αγέλης άλλων σκύλων. 

Αράχωβα: Γιατί ελέγχεται ο ιδιοκτήτης του σκύλου που κακοποιήθηκε

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως το ενδεχόμενο αυτό δεν αποκλείεται, και αν επιβεβαιωθεί θα είναι μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση, που έχει απασχολήσει πολύ την κοινή γνώμη. 

O Όλιβερ ενδέχεται να έπεσε θύμα επίθεσης αγέλης άγριων σκυλιών στην Αράχωβα

O Όλιβερ ενδέχεται να έπεσε θύμα επίθεσης αγέλης άγριων σκυλιών στην Αράχωβα

Σύμφωνα με το Mega, τα στοιχεία που έχουν μεταξύ των οποίων και βιντεοληπτικό υλικό, ο Όλιβερ φαίνεται να έπεσε θύμα επίθεσης από αγέλη σκύλων.

Αράχωβα: Το Ανθρωποκτονιών στην έρευνα για τον φρικτό βασανισμό του Όλιβερ

Υπάρχουν, μάλιστα, κάποιες μαρτυρίες, οι οποίες κάνουν λόγο για μια αγέλη άγριων σκύλων που ζει ψηλά στα βουνά και συχνά κατεβαίνει στην Αράχωβα. Έτσι αυτό που φαίνεται να έγινε, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικές αρχές, είναι ο Όλιβερ να έπεσε θύμα της συγκεκριμένης αγέλης.

Αράχωβα: Επιμένει στο σενάριο της κακοποίησης ο ιδιοκτήτης

Η πλευρά του ιδιοκτήτη πάντως θεωρεί απίθανο το ενδεχόμενο αυτό και μέσω της δικηγόρου του Έφης Γρανιτσιώτη επικαλείται τρεις λόγους βάσει των οποίων ο Όλιβερ δεν μπορεί να έπεσε θύμα αγέλης άλλων σκύλων. 

Αράχωβα: «Γύρισε πίσω για να μπορέσουμε να βρούμε αυτόν που το έκανε»

Όπως σημειώνει, ο πρώτος λόγος είναι ότι το λουράκι του σκύλου που είχε στον λαιμό του δε βρέθηκε ποτέ και μπορεί να αφαιρεθεί μόνο από ανθρώπινο χέρι. Ο δεύτερος, ότι διαπιστώθηκε πρήξιμο στις σιαγόνες του σκύλου, κάτι που μπορεί να γίνει μόνο αν φιμωθεί ο σκύλος. Και τρίτος, η κτηνίατρος που εξέτασε πρώτη τον σκύλο, διαπίστωσε μεταξύ των υπόλοιπων τραυμάτων του και σπασμένο πλευρό. 

Αράχωβα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον Όλιβερ στο Σύνταγμα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την υπόθεση κακοποίησης του Όλιβερ, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία Συντάγματος. 

Αράχωβα: Κακοποίησαν μέχρι θανάτου σκύλο

Εκατοντάδες πολίτες και μέλη φιλοζωικών οργανώσεων συγκεντρώθηκαν ζητώντας απόδοση δικαιοσύνης για την κακοποίηση του χάσκι.

Κρατώντας πλακάτ και φωνάζοντας συνθήματα, οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη για την κακοποίηση και τον θάνατο του άτυχου ζώου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top