Αράχωβα: Λύνεται το θρίλερ με την κακοποίηση του Όλιβερ

Έρχονται ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Έρχονται ανακοινώσεις για την υπόθεση του Όλιβερ / Βίντεο Mega

Ανακοινώσεις αναμένονται από την ΕΛ.ΑΣ. εντός των επόμενων ωρών για την υπόθεση θανάτου του Όλιβερ, του χάσκι που βρήκε φρικτό θάνατο στην Αράχωβα.

Αράχωβα: «Είδα τον Όλιβερ με έναν άνδρα σε αποθήκη», λέει μάρτυρας

Τις απαντήσεις από τον πραγματογνώμονα περιμένουν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που ασχολούνται με την υπόθεση της φρικτής κακοποίησης του Όλιβερ. 

Αράχωβα: Ανατροπή με τον Όλιβερ – Έπεσε θύμα αγέλης σκύλων;

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές οδηγούν στο σενάριο ότι το 8χρονο χάσκι κατέληξε λόγω των τραυμάτων του από την επίθεση που δέχθηκε από αγέλη σκύλων.

«Θα καθαρίσει το όνομα της Αράχωβας που βρέθηκε στον επίκεντρο λόγω καταγγελιών για προσπάθεια απόκρυψης του ενόχου», δήλωσε τη Δευτέρα ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος, σχολιάζοντας την υπόθεση στην Ερτ.

«Έχουν ήδη έχουν ανέβει (σ.σ. στην Αράχωβα) εδώ και αρκετές μέρες ανώτατοι αξιωματικοί της Ασφάλειας και του Εγκληματολογικού. Έχουν πάρει μαρτυρικές καταθέσεις από όλους τους περίοικους, έχουν εξετάσει βιντεοληπτικό υλικό και εντός της ημέρας, το πολύ και αύριο, θα υπάρχουν ανακοινώσεις γύρω από αυτή την υπόθεση», πρόσθεσε.

Αράχωβα: Οι «αντιφατικές» ιατροδικαστικές του Όλιβερ

Όταν ο Όλιβερ επέστρεψε βαριά τραυματισμένος στο σπίτι όπου βρισκόταν ο φροντιστής του, ήταν βαριά τραυματισμένος και καταβεβλημένος, σύμφωνα με τον ίδιο. Toν μετέφερε σε κτηνίατρο στην Ιτέα, η οποία διαπίστωσε βαρύτατα χτυπήματα στο σώμα, αλλά και κακοποίηση με αιχμηρό αντικείμενο στον πρωκτό. Του παρείχε την απαραίτητη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, όμως το σκυλί κατέληξε.

Εν συνεχεία, όμως, στο πτώμα του Όλιβερ διενεργήθηκε νεκροψία από κτηνιάτρους στο Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Βοιωτίας. Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροτομής, ο βιασμός του σκυλιού δε διαπιστώθηκε.

Τα αντιφατικά στοιχεία στις δύο γνωματεύσεις έχουν προκαλέσει ερωτήματα, γι' αυτό και οι φιλοζωικές οργανώσεις κάνουν λόγο για συγκάλυψη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top