Αράχωβα: «Είδα τον Όλιβερ με έναν άνδρα σε αποθήκη», λέει μάρτυρας

Θρίλερ με την υπόθεση κακοποίησης του χάσκι

Τι κατέθεσε μάρτυρας για τη δολοφονία του Όλιβερ / Βίντεο Open

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου του Όλιβερ στην Αράχωβα. Μετά τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι το χάσκι δεν αποκλείεται να πέθανε μετά από επίθεση αγέλης σκύλων, η περιγραφή μάρτυρα επαναφέρει το σενάριο της άγριας κακοποίησής του από άνθρωπο. 

Αράχωβα: Ανατροπή με τον Όλιβερ – Έπεσε θύμα αγέλης σκύλων;

Ανοίγουν τα στόματα στην Αράχωβα για τον Όλιβερ, καθώς μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία ότι το βράδυ που το χάσκι τραυματίστηκε σοβαρά, το είδε να μπαίνει σε μια αποθήκη με έναν άνδρα.

Αράχωβα: Γιατί ελέγχεται ο ιδιοκτήτης του σκύλου που κακοποιήθηκε

Όλιβερ - Αράχωβα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον δολοφόνο του Όλιβερ στην Αράχωβα

Αράχωβα: «Είδα έναν άνθρωπο με ένα σκυλάκι σε μια αποθήκη»

Όπως αναφέρει εκπομπή του Open, η αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία ότι είδε έναν άνθρωπο μαζί με ένα σκυλάκι να κατευθύνεται προς μια αποθήκη. Η ίδια έμεινε πίσω από κάποια δέντρα και άκουσε από την αποθήκη ένα κλάμα σκύλου, σαν να κακοποιείται. Στη συνέχεια, άκουσε ένα ουρλιαχτό ανθρώπου, πιθανόν ο σκύλος να τον δάγκωσε.

Αράχωβα: Κυριαρχεί απίστευτη ομερτά για την κακοποίηση του σκύλου

Μετά, από την αποθήκη βγαίνει το σκυλάκι τραυματισμένο και σύρθηκε προς ένα τζιπ, για να κρυφτεί. Ακολούθως, βγήκε ο άνδρας και κατευθύνθηκε προς ένα αυτοκίνητο, του οποίου, μάλιστα, η αυτόπτης μάρτυρας είπε πως είδε και τις πινακίδες.

Η γυναίκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πριν από πέντε ημέρες κατέθεσε όσα είδε στην αστυνομία, υπέδειξε την τοποθεσία, ενώ έδωσε και τα δύο ψηφία από τις πινακίδες του αυτοκινήτου.

Τη μαρτυρία αυτή επεσήμανε και η επικεφαλής της ομάδας για την κακοποίηση των ζώων, Μάρθα Πουλτίδου, η οποία με ανάρτησή της ανέφερε: «Κύριοι των ανθρωποκτονιών, σας δόθηκε μια σημαντική πληροφορία για τον Σ.Γ. Εξετάστηκε; Γιατί αρνείστε ότι υπάρχει; Επειδή ο τύπος έχει συγγενή αντιδήμαρχο;».

Υπενθυμίζεται πως η γνωμάτευση της πρώτης κτηνιάτρου που είδε τον σκύλο εν ζωή ανέφερε ότι το ζώο έφερε σοβαρό τραύμα στην περιοχή του πρωκτού προκληθέν από αιχμηρό αντικείμενο. Μάλιστα, φέρεται να ανέφερε ότι το ζώο είχε και σπασμένα πλευρά, που μάλλον προκλήθηκαν από ξύλο.

Ωστόσο, άλλοι δύο κτηνίατροι που εξέτασαν αρκετές ώρες μετά τον θάνατό του τον Όλιβερ φαίνεται πως διαφωνούν σε κάποια ευρήματα, ενώ συγκλίνουν σε άλλα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top