Ρέντη: Αυτός είναι ο 31χρονος αστυνομικός που χαροπαλεύει

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του - Είναι σε καταστολή

Ποιος είναι ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε στα επεισόδια του Ρέντη / Βίντεο από το κεντρικό  δελτίο ειδήσεων του Star

«Μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη, όπου το βράδυ της Πέμπτης διεξαγόταν αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Ρέντη: Σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος ο αστυνομικός

Ο άτυχος αστυνομικός δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα στον αριστερό μηρό και έχασε πολύ αίμα μέχρι να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αστυνομικός τραυματίστηκε σε επεισόδια

Ο 31χρονος αστυνομικός που χαροπαλεύει

Συνάδελφός του που ήταν κοντά του τη στιγμή του τραυματισμού του περιέγραψε λεπτό προς λεπτό όσα συνέβησαν:

«Ήμασταν στην ίδια διμοιρία. Δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό, η οποία εισχώρησε αρκετά μέσα, έφτασε μέχρι το κόκκαλο και έκοψε τη μηριαία αρτηρία. Σε δεύτερο χρόνο έσκασε στα πόδια του πολύ ισχυρή εκρηκτική ύλη, η οποία του προκάλεσε τραυματισμό στο άλλο πόδι από θραύσματα. Το πόδι είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Η αιμορραγία προκλήθηκε και στο άλλο πόδι από τα θραύσματα. Τον συνάδελφο τον έσωσε η διμοιρία με τουρνικέ, καθώς είχε ακατάσχετη αιμορραγία και με ΚΑΡΠΑ όταν έχασε πλέον τις αισθήσεις του εν μέσω μάχης. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου έπαθε ανακοπή και 15 λεπτά δεν βρισκόταν στη ζωή, εώς ότου οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Τα επόμενα δύο 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα», περιέγραψε στο Mega.

Ρέντη: Σε καταστολή ο 31χρονος αστυνομικός

Σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση του 31χρονου είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση».

Ρέντη: Συνεχίζονται οι ταυτοποιήσεις οπαδών - Ελεύθερα 80 άτομα

Μετά τα επεισόδια που οδήγησαν στον τραυματισμό του 31χρονου, η αστυνομία προχώρησε σε 424 προσαγωγές πολιτών - ανάμεσά τους πολλοί ανήλικοι - που βρίσκονταν στο κλειστό γήπεδο. Σκοπός τους να εντοπίσουν τον άνθρωπο που πέταξε τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό.

Από αυτούς έχουν αφεθεί προς το παρόν ελεύθεροι πάνω από 80, μετά τη διαδικασία λήψης αποτυπωμάτων, DNA και διασταύρωσης στοιχείων. Σύμφωνα με πληροφορίες της Ερτ, περισσότερα από 15 άτομα είναι σεσημασμένα για οπαδική βία, ενώ ορισμένοι αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα και να υποβληθούν σε λήψη DNA. 

Άλλα 200 άτομα έχουν συναινέσει στο να δώσουν αποτυπώματα και προχωρά για τα συγκεκριμένα άτομα η διαδικασία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top