Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Αποφυλακίζονται 20 Κροάτες υπό όρους

Ραγδαίες εξελίξεις

Στις αρχές Νοεμβρίου εντοπίστηκε DNA του Μιχάλη Κατσουρή σε μαχαίρι Έλληνα οπαδού, ο οποίοςστο παρελθόν είχε συλληφθεί για οπαδική βία - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Αποφυλακίζονται υπό όρους 20 χούλιγκανς από την Κροατία που είχαν συλληφθεί μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά τη διάρκεια των οποίων είχε σκοτωθεί ο Μιχάλης Κατσουρής.

Κατσουρής: DNA του Έλληνα οπαδού που συνελήφθη πρόσφατα βρέθηκε σε μαχαίρι

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι όροι που επιβλήθηκαν στους προφυλακισθέντες, είναι απαγόρευση εισόδου στη χώρα μας για παρακολούθηση αθλητικών αγώνων και η καταβολή εγγύησης 1.000 ευρώ.

Είκοσι από τους Κροάτες συλληφθέντες για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή αναμένεται να αποφυλακιστούν εντός της ημέρας - Eurokinissi

Είκοσι από τους Κροάτες συλληφθέντες για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή αναμένεται να αποφυλακιστούν εντός της ημέρας - Eurokinissi

Νέα Φιλαδέλφεια: «Η διοίκηση της Ντιναμό φυγάδευσε χούλιγκαν»

Οι κατηγορούμενοι το προηγούμενο διάστημα είχαν υποβάλει στους τρεις ανακριτές αιτήσεις αποφυλάκισης και μετά το πέρας των συμπληρωματικών απολογιών τους ανέμεναν την γνωμοδότηση του εισαγγελέα και την απόφαση των ανακριτών, για το αν θα γίνει δεκτό το αίτημά τους.

Δολοφονία Κατσουρή: Έρχονται κι άλλες αποφυλακίσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας, αναμένεται απόφαση και για άλλες αποφυλακίσεις. Σχεδόν το σύνολο των Κροατών χούλιγκαν έχουν υποβάλλει αίτημα αποφυλάκισης.

Δολοφονία Κατσουρή: Αίνιγμα πώς έφυγαν από την Ελλάδα οι κατηγορούμενοι 

Οι πρώτοι 20 αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι εντός της ημέρας από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου είχαν μεταχθεί για τις απολογίες τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top