Δολοφονία Κατσουρή: Αίνιγμα πώς έφυγαν από την Ελλάδα οι κατηγορούμενοι 

Συνελήφθησαν στην Κροατία αλλά ερωτηματικό το πώς έφτασαν στα σύνορα

Η είδηση ότι συνελήφθησαν 9 Κροάτες χούλιγκαν στην χώρα τους για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά την οποία δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής, σε εκτέλεση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, προκαλεί  εν μέρει ικανοποίηση στους οικείους του και στις αρχές, αλλά και απορίες για το πώς διέφυγαν από την Ελλάδα οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι.   

9 συλλήψεις στην Κροατία για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή! 

Όπως μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τον Σπύρο Λάμπρου, οι ελληνικές αρχές αναζητούσαν 11 άτομα τους οποίους και είχε ταυτοποιήσει στις 16 Αυγούστου, από τα διαβατήριά τους στα οχήματα.

«Οι περισσότεροι από αυτούς μπήκαν από την Κακαβιά,  αλλά κανείς δεν ξέρει πως βγήκαν από τη χώρα μετά τα επεισόδια. Τώρα θα κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία» τόνισε η δημοσιογράφος του Star.  

Μετακινήθηκαν από τη θέση τους ακόμα 5 ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί

Μέχρι στιγμής επίσης αυξάνονται οι κατηγορούμενοι, αλλά κανένας από αυτούς δεν έχει ταυτοποιηθεί ως ο δολοφόνος του Μιχάλη.  

«Αυτός που το έκανε στον Μιχάλη αποχώρησε νωρίτερα» 

Σημαντικά είναι τα όσα είπε στις αρχές σύμφωνα με πληροφορίες της Τ. Παπανικολάου  ο φίλος του Μιχάλη  που ήταν δίπλα του και έζησε καρέ - καρέ την επίθεση. Ο ίδιος λέει για τον άνθρωπο που  δολοφόνησε τον 29χρονο:.

Η μαρτυρία φίλου του Μιχάλη Κατσουρή για τη δολοφονική επίθεση των Κροατών

Η μαρτυρία φίλου του Μιχάλη Κατσουρή για τη δολοφονική επίθεση των Κροατών  

«Μιλάμε για πολύ αίμα. Τα μαχαίρια που κρατούσαν οι Κροάτες ήταν μεγάλα μαχαίρια με μεγάλες λάμες, που ήταν ορατές από τα 5 μέτρα. Αυτός που τους έφερε εκεί, πρώτον, πρέπει να ήξερε πολύ καλά τους δρόμους, γιατί τους έφερε από την πίσω πλευρά από το Περισσό, γιατί είχε μελετήσει τη διαδρομή και, δεύτερον, στο σημείο που έγιναν τα επεισόδια, δεν υπάρχουν κάμερες και είναι κάπως τυφλό το σημείο. Τέλος, πιθανολογώ ότι αυτός που το έκανε στον Μιχάλη δεν έμεινε μέχρι το τέλος και αποχώρησε νωρίτερα» 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top