Νέα Φιλαδέλφεια: «Η διοίκηση της Ντιναμό φυγάδευσε χούλιγκαν»

Τι αναφέρει κροατικό μέσο ενημέρωσης

Δολοφονία Κατσουρή: Αίνιγμα πώς έφυγαν από την Ελλάδα οι κατηγορούμενοι / Βίντεο αρχείου από δελτίο ειδήσεων Star

Με τη βοήθεια της διοίκησης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ φέρεται να φυγαδεύτηκε στην Κροατία ένας χούλιγκαν που βρέθηκε στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια τον περασμένο Αύγουστο, σύμφωνα με κροατικό μέσο ενημέρωσης.

9 συλλήψεις στην Κροατία για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή! 

Ειδικότερα, το ρεπορτάζ του κροατικού περιοδικού «Nacional», αναφέρει πως η διοίκηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ φυγάδευσε με το αεροπλάνο της ομάδας στις 8 Αυγούστου έναν Κροάτη που συμμετείχε στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, με τραγικό απολογισμό τον θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή.

Κατά το δημοσίευμα, «64 μέλη της αποστολής της Ντιναμό ταξίδεψαν στην Ελλάδα και 65 επέστρεψαν από την Αθήνα. Ο έξτρα επιβάτης ήταν ένα μέλος των οπαδών Bad Blue Boys, που συμμετείχε στα αιματηρά επεισόδια. Μετά τις μαζικές συλλήψεις, αυτός φυγαδεύτηκε στο ξενοδοχείο που έμεινε η αποστολή της Ντιναμό, του δόθηκαν ρούχα της ομάδας και τον έβαλαν στην πτήση τσάρτερ, επιστρέφοντας στο Ζάγκρεμπ».

Πρόκειται, όπως λένε, για τον Ντίνο Κόρντιτς, γιο του Ζέλικο Κόρντιτς, υπαλλήλου και μέλους της αποστολής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο Ντίνο Κόρντιτς, φέρεται να κρύφτηκε πίσω από έναν θάμνο και να τηλεφώνησε στον πατέρα του, ο οποίος στη συνέχεια ειδοποίησε την πρόεδρο της Ντιναμό, Βλάτκα Πέρας και εκείνη έστειλε δύο άτομα να τον πάρουν από το σημείο που βρισκόταν. 

Δολοφονία Μ. Κατσουρή: Τι δείχνουν τα κινητά των συλληφθέντων

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top