Κατσουρής: DNA του Έλληνα οπαδού που συνελήφθη πρόσφατα βρέθηκε σε μαχαίρι

Στο ίδιο μαχαίρι είχε εντοπιστεί και αίμα του άτυχου Μιχάλη

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά τη διάρκεια αιματηρών επεισοδίων στις 7 Αυγούστου 2023. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αταυτοποίητο δείγμα DNA που υπήρχε σε ένα από τα μαχαίρια που βρέθηκαν στο σημείο, ανήκει σε οπαδό μεγάλης ομάδας που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες για οπαδικά επεισόδια και φίλο του Μιχάλη. Μάλιστα πρόκειται για το ίδιο μαχαίρι που είχε εντοπιστεί και αίμα του άτυχου Μιχάλη.

Νέα Φιλαδέλφεια: Φίλος του Μιχάλη ο οπαδός που συνελήφθη

Υπενθυμίζεται πως ο άντρας που είχε συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη, είναι ένας 35χρονος Έλληνας και σχετίζεται και με άλλη υπόθεση οπαδικών επεισοδίων στον Βόλο. Σε βάρος του άνδρα εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου από τη 13η Ιουνίου 2023 για παράβαση του άρθρου της οπαδικής βίας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών και χρηματική ποινή ύψους 700 ευρώ.

Στιγμιότυπο από βίντεο που τραβήχτηκε την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης / Δελτίο ειδήσεων Star

Ο συλληφθείς είχε παραδεχτεί ότι κρατούσε σουγιά τη στιγμή που έγινε η συμπλοκή με τους Κροάτες. «Εκείνη τη στιγμή εγώ ταυτόχρονα, ενστικτωδώς, βγάζω από την τσέπη μου ένα μικρό σουγιαδάκι, το οποίο έχω στην κατοχή μου και το οποίο κατασχέθηκε εκείνο το βράδυ και ενώ έτρεχα, το είχα στο δεξί μου χέρι. Ο Μιχάλης βρισκόταν σε απόσταση 4-5 μέτρων από εμένα, τον είχα χάσει από το οπτικό μου πεδίο και όσο έτρεχα με το σουγιαδάκι, δεξιά μου και αριστερά και πίσω μου υπήρχαν Κροάτες. Συναντάω πάλι τον Μιχάλη μετά από δευτερόλεπτα, ενώ έτρεχα, και αντιλαμβάνομαι ότι τρέχει και αυτός», φέρεται να είχε καταθέσει στις Αρχές. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top