Ο ράπερ Lamanif, η «αφέντρα», το ροζ βίντεο, ο διασυρμός και η εξαφάνιση

«Σάλταρα! Δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ», είπε στη «Ζήνα το βράδυ»

Όσα είπε ο ράπερ Lamanif για το revenge porn στη Ζήνα το βράδυ

Τον Φεβρουάριο του 2021, ο ράπερ Lamanif ήταν στο απόγειο της καριέρας του, όταν ένα βίντεο που τον απαθανάτιζε σε προσωπικές, ερωτικές στιγμές διέρρευσε στο διαδίκτυο. Ο ίδιος δεν άντεξε τον «διασυρμό», εξαφανίστηκε για λίγο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια έφυγε στο εξωτερικό.

Lamanif: Ο γνωστός τράπερ ανοίγει την καρδιά του 2 χρόνια μετά τον εφιάλτη

Έχοντας βρει ξανά τον εαυτό του και αφού κατάφερε να ξεπεράσει την περιπέτεια που τον στιγμάτισε, ο ράπερ βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Ζήνα το βράδυ και μίλησε ανοιχτά για όλα όσα έζησε εκείνη τη δύσκολη περίοδο που τον στιγμάτισε.

Yπόθεση Lamaniff - 30χρονη: «Δεν υφίσταται κανένα κύκλωμα με αφέντρες»

Κανείς δεν κατηγορήθηκε, μόνο εμένα έβαλαν στο επίκεντρο... Ακόμα δεν έχουν τιμωρηθεί.

Ο Lamanif στη Ζήνα το βράδυ

«Τα συγκεκριμένα βίντεο ήταν σεξουαλικού περιεχομένου, με έδειχνα σε κάποιες στιγμές ευάλωτες... Με έκανε να αισθανθώ υποτιμητικά. Ήμουν υπό την επήρρεια ναρκωτικών όταν γυρίστηκε το βίντεο... Δέχθηκα πολλά υβριστικά σχόλια, σάλταρα! Δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Lamanif. 

«Τώρα είμαι καλά... Είναι δύσκολο να μιλάς για τέτοια περιστατικά, είτε είσαι άνδρας είτε γυναίκα... Πέρασα δύσκολα, ήθελα να κάνω κακό στον εαυτό μου», είπε για την εξαφάνισή του και πρόσθεσε: «Το βίντεο υπάρχει ακόμα στο διαδίκτυο... Αυτό που με "χαλάει" είναι ότι ο κόσμος έχει άποψη για μένα με βάση τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις και όχι για το τι άνθρωπος είμαι».

Ο γνωστός ράπερ, μετά την περιπέτειά του, έχει αλλάξει δουλειά και ζει πλέον στη Γερμανία μαζί με την οικογένειά του που τον στηρίζει.

 Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Ζήνα το βράδυ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top