Σαλαμίνα: «Τη σκότωσα γιατί είχε άλλον» -Ομολόγησε ο σύντροφος της 43χρονης

Πήγε για καφέ μετά το έγκλημα

Ο σύντροφος της 43χρονης που δολοφονήθηκε στη Σαλαμίνα και θεωρείται ύποπτος για τον θάνατό της, πήγε για καφέ σε καφετέρια στο Κερατσίνι λίγο μετά το έγκλημα / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Λόγω... ερωτικής αντιζηλίας σκότωσε τη 43χρονη στη Σαλαμίνα ο σύντροφός της, όπως φέρεται να ομολόγησε ο ίδιος, λίγο μετά τη σύλληψή του στο Κερατσίνι.

Σαλαμίνα: Είχε στήσει καρτέρι στη 43χρονη - To Star στο σημείο του φονικού

«Τη σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον και τρελάθηκα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 71χρονος καθ΄ομολογίαν γυναικοκτόνος, ο οποίος το πρωί της Τρίτης, έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι όπου έμενε η άτυχη Γεωργία και την πυροβόλησε. Στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή, με την αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Γυναικοκτονία Σαλαμίνα

Η 43χρονη είχε καταγγείλει πριν μερικές ημέρες τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον σύντροφό της

Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στο Κερατσίνι. Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο ύποπτος συνήθιζε να πηγαίνει στην περιοχή. Οι αρχές τον εντόπισαν από το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου - με το οποίο πραγματοποίησε κλήση σε γνωστό του πρόσωπο - αλλά και από το αυτοκίνητο, το οποίο ανήκε στο θύμα και στο οποίο βρέθηκε το όπλο.

Ομολόγησε τη δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα ο σύντροφός της

Ο 71χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τη σύντροφό του 

Σαλαμίνα: Πήγε για καφέ μετά το έγκλημα - Το τηλεφώνημα πριν συλληφθεί

Λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της 43χρονης, ο 71χρονος πήγε για καφέ στο καφενείο με την παρέα του και έδειχνε σαν να μη συμβαίνει τίποτα, όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star.

Σαλαμίνα: Ο σύντροφος του θύματος πήγε για καφέ μετά το έγκλημα

Λίγο αργότερα, όπως αποκάλυψε ο Παναγιώτης Μπούσιος, ο 71χρονος τηλεφώνησε σε στενό φίλο του και αποκαλώντας το θύμα με απρεπείς χαρακτηρισμούς, του εκμυστηρεύτηκε ότι τη εκείνος τη σκότωσε: «Εγώ τη σκότωσα την π....α, την ξ....α. Σάγαπώ, έχω ακόμα μια σφαίρα...», φέρεται να του είπε.

Γυναικοκτονία Σαλαμίνα: Τρεις μέρες πριν είχε καταγγείλει την κακοποίησή της

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές η 43χρονη στις 2/12 είχε πάει μαζί με τη μητέρα της στο Α.Τ. Σαλαμίνας και είχε καταγγείλει τον 71χρονο σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία. Συγκεκριμένα κατήγγειλε οτι ο 71χρονος την εξύβρισε και τη χτύπησε.

Οι αστυνομικοί συμβούλευσαν την 43χρονη να εγκαταστήσει το panic button στο κινητό της και να μην επιστρέψει στο σπίτι όπου συγκατοικούσε με τον 71χρονο, αλλά να μείνει στο σπίτι της μητέρας της. Η 43χρονη όντως τις τελευταίες μέρες έμενε με τη μητέρα της, αλλά σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, δεν πρόλαβε να ενεργοποιήσει το panic button.

Γυναικοκτονία Σαλαμίνα: Η 43χρονη είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για ενδοοικογενεική βία

Η 43χρονη είχε ένα ανήλικο παιδί

Η αστυνομία, βάσει της καταγγελίας που έγινε από την 43χρονη, προχώρησε σε αναζητήσεις του 71χρονου για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top