Ναύπακτος: Ποια είναι η εφαρμογή που «γδύνει» χρήστες του διαδικτύου

Την χρησιμοποίησαν οι δύο 13χρονοι για να «γδύσουν» τις συμμαθήτριές τους

Την εφαρμογή Clothoff, η οποία είναι αρκετά δημοφιλής, ιδιαίτερα μεταξύ εφήβων, χρησιμοποιούσαν οι δύο 13χρονοι στη Ναύπακτο για να… «γδύσουν» τις συμμαθήτριές τους. 

Ναύπακτος: Ξεσπά στο Star μαθήτρια -«Είδα να διακινούν δική μου φωτογραφία»

«Οι χρήστες του Clothoff έχουν την ελευθερία να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους μέσω της επεξεργασίας εικόνας. Η εφαρμογή παρέχει εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών υψηλής ποιότητας που επιτρέπουν γρήγορο και αποτελεσματικό χειρισμό εικόνας. Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα αφαίρεσης ανεπιθύμητων στοιχείων από φωτογραφίες, όπως ρούχα...», περιγράφουν οι δημιουργοί της εφαρμογής τις δυνατότητες που έχει, επιτρέποντας το… διαδικτυακό ξεγύμνωμα μέσω τεχνητής νοημοσύνης, με βάση μια φωτογραφία. 

Στο διαδίκτυο πάντως υπάρχει πληθώρα παρόμοιων εφαρμογών, με μόνο περιορισμό τον αριθμό των φωτογραφιών που μπορείς να επεξεργαστεί σε ορισμένο χρονικό διάστημα. 

Ναύπακτος: Ανήλικοι διακινούσαν γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους

Τέλος οι ειδικοί του διαδικτύου προειδοποιούν τους χρήστες, ειδικά τους ανήλικους, ότι είναι λίγα αυτά που μπορεί να κάνουν για να προστατευθούν. 

Ναύπακτος: «Το έκαναν για πλάκα»

Συνολικά έξι μαθήτριες της Β΄ και της Γ’  Γυμνασίου είδαν στο Instagram, στο Telegram και στο Snapchat να ανεβαίνουν ψεύτικες, γυμνές φωτογραφίες τους. 

Όπως περιέγραψε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, προχθές υπήρξε μια αναστάτωση στο προαύλιο του σχολείου, που την αντιλήφθηκε και ο διευθυντής του σχολείου. 

Βοιωτία: Συνελήφθη 25χρονος για πορνογραφία ανηλίκων

Στη συνέχεια ένας μαθητής είπε στα κορίτσια τι έχει συμβεί κι εκείνες ενημέρωσαν τους γονείς τους. Ενημερώθηκε επίσης ο διευθυντής τους σχολείου, στον οποίο οι δύο 13χρονοι υποστήριξαν ότι το έκαναν για πλάκα. 

Όπως είπε ο πρόεδρος του συλλόγου ευτυχώς η διαρροή των φωτογραφιών έγινε σε έναν περιορισμένο κύκλο μαθητών του σχολείου, μέσω τον social media και δεν υπήρξε διαρροή στο διαδίκτυο. 

Μεγάλη επιχείρηση για παιδική πορνογραφία και revenge porn στην Ελλάδα

Ναύπακτος: Βρήκαν πορνογραφικό υλικό στην κατοχή του ενός 13χρονου

Αυτό που έχει προκαλέσει αρνητική εντύπωση είναι ότι στην κατοχή του ενός 13χρονου βρέθηκε υλικό πορνογραφίας και πολλές φωτογραφίες ανήλικων και ενήλικων γυναικών. 

Οι γονείς των μαθητριών υπέβαλαν μηνύσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι ίδιοι και οι γονείς τους για παραμέληση ανηλίκων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top