Χριστουγεννιάτικο Bazaar και γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2024

Χαρίστε «ΕΛΠΙΔΑ» με χριστουγεννιάτικα δώρα

'Ερχεται το Χριστουγεννιάτικο Bazaar Του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»

Με το φως της αγάπης στις καρδιές μας, το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ -Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» πραγματοποιεί και φέτος το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, την Κυριακή 10 και τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο «SEMIRAMIS» στο Κεφαλάρι από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, για τη στήριξη των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους.

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Οι άγνωστες ιστορίες με τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ

Όπως κάθε χρόνο από το Bazaar θα μπορείτε να προμηθευτείτε το γούρι της ΕΛΠΙΔΑΣ για το 2024, που είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά και ιδιαίτερα γούρια στην ιστορία του Συλλόγου.

Πρόκειται για μια αναπαράσταση του Πολικού Αστέρα («Northern Star») ο οποίος συμβολίζει για την ΕΛΠΙΔΑ την παντοτινή πυξίδα αγάπης. Είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Ιδρύτριας του Σωματείου, Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, η οποία θα είναι για πάντα το φωτεινό αστέρι που θα καθοδηγεί την ΕΛΠΙΔΑ στο δρόμο της αγάπης, της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2024

Μ. Βαρδινογιάννη: «Έμπαινα στα χειρουργεία για να εμψυχώσω τους γιατρούς»

Το γούρι είναι σχεδιασμένο από την Αντιπρόεδρο του Σωματείου κυρία Μαριάννα Λαιμού και κατασκευασμένο από τo γνωστό κοσμηματοπωλείο «SERKOS». Όλα τα έσοδα από την πώλησή του θα διατεθούν για την στήριξη των σκοπών του Σωματείου.

το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2024

Με έμπνευση από το φωτεινό αστέρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ», η ομάδα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», του «ELPIDA Youth» και του e-shop του Συλλόγου έχουν ετοιμάσει μοναδικές δημιουργίες και πρωτότυπα δώρα για τους αγαπημένους σας που θα βρείτε στο Βazaar. Τα έσοδα από τις πωλήσεις αυτών των προϊόντων θα διατεθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς του Σωματείου.

Παράλληλα, στο Βazaar θα βρείτε υπέροχα δώρα από τις 31 μεγάλες εταιρείες που θα συμμετάσχουν και οι οποίες θα διαθέσουν μέρος των εσόδων τους για τους σκοπούς του Σωματείου. Συγκεκριμένα στο Βazaar μπορείτε να βρείτε προϊόντα των εταιρειών:

ALL ABOUT EVE, ANGELINA, APERITTA IS CLASSIC, ELENA MAKRI BOUTIQUE, FIRST ΗΟΜΕ DESIGN, HAPPY EVER AFTER, HAPPY-NES GR, ILE DE REVE, ILEANA MAKRI, INSPIRE DECO, KESSARIS, LALAOUNIS, LIANA VOURAKIS, MAMACITA, MARIANNA LEMOS, MELISSA ΕΚΔΟΣΕΙΣ, NAKAS CONCEPT, ΟΛΓΑ ΚΑΝΔΑΡΑΚΗ, PHIL' S GRANOLA, RAM PERSONALIZATION PROJECT, REVE DE LA MAISON, SCAPERDAS, SERKOS, THOMAS WORKSHOP, TINY, TREASURE BOX, TSANOS BAKERY, VENETIA VILDIRIDIS, VOURAKIS ANTONIS, VST, WONDER ROOM.

Παρόν στο Bazaar θα είναι και το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να συμβάλουν στην τυποποίηση ενός δείγματος εθελοντή δότη μέσω του Προγράμματος «Υιοθέτησε ένα δείγμα», δίνοντας στα φετινά Χριστούγεννα μια ξεχωριστή έννοια ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης.

«Όραμα Ελπίδας»: Δυναμικό «παρών» στον 40ό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Χαρίστε «ΕΛΠΙΔΑ» με χριστουγεννιάτικα δώρα από το e-shop του Συλλόγου

Το γούρι για το 2024, καθώς και μια σειρά πρωτότυπα δώρα με την υπογραφή της ΕΛΠΙΔΑΣ, μπορείτε παράλληλα να τα προμηθευτείτε και από το eshop του Σωματείου:

Ηλεκτρονική διεύθυνση: eshop.elpida.org

FACEBOOK PAGE: @ELPIDAAssociationEShop

INSTAGRAM PAGE: @elpida_eshop

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου για την εκπλήρωση των σκοπών του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Και φέτος σας θέλουμε κοντά μας για να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα αγάπης για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top