Σπάτα: Θρίλερ με τον θάνατο 19χρονου φοιτητή και την εμπλοκή σατανιστών  

Τα στοιχεία που δεν πρόσεξαν οι αρχές και δεν παραπέμπουν σε αυτοκτονία  

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου ενός 19χρονου  φοιτητή από τα Σπάτα (Video εκπομπή Φως στο τούνελ, Mega) 

Σε υπόθεση θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου ενός 19χρονου  φοιτητή από τα Σπάτα,  του Νικόλα Ντουρτουρέκα, που βρέθηκε κρεμασμένος στην ντουλάπα του δωματίου του από τη μητέρα του. Καθώς όλα δίχνουν είχε προηγηθεί του θανάτου του σκηνικό σατανιστικής τελετής   

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη στο Mega,  από εκείνο το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Ιουλίου του 2022 ξεκίνησε ο Γολγοθάς της τραγικής μάνας, σε μια προσπάθεια να αποκαλύψει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από το στημένο, όπως υποστηρίζει, σκηνικό θανάτου που είδε. Εντόπισε τα στοιχεία το ένα μετά το άλλο που «δείχνουν» παρουσία κι άλλου ατόμου στον χώρο, την ώρα θανάτου του γιου της.

Κορωπί: Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά – Φόβοι ότι ανήκουν σε 46χρονο αγνοούμενο

Τα ντοκουμέντα που άνοιξαν στην έρευνα την πόρτα ενός άλλου σκοτεινού κόσμου, ήταν τα ανατριχιαστικά σύμβολα και μηνύματα που βρέθηκαν στο ημερολόγιο του, τα μαύρα και λευκά  κεριά, οι ρούνοι και οι πεντάλφες. που είχε όπως όλα δείχνουν, προηγηθεί του θανάτου του.

Περήφανη μαμά η Αγγελική Νικολούλη - Το νέο επαγγελματικό βήμα του γιου της

Για την κλίση του θύματος στην μαύρη μαγεία, μίλησε στην εκπομπή  κοντινό του πρόσωπο. Η φίλη του σόκαρε τους πάντες με την κυνικότητα που περιέγραψε τις ακραίες αυτές επιλογές νέων ανθρώπων.  

Η σοκαριστική μαρτυρία της φίλης του 19χρονου (Video εκπομπής Mega «Φως στο Τούνελ» 

Τα στοιχεία  που δεν πρόσεξαν οι αρχές για τον θάνατο του 19χρονου  

Οι ειδικοί καλεσμένοι που βρέθηκαν στο πλατό, στάθηκαν ιδιαίτερα στην απουσία του ιατροδικαστή στο «χώρο του εγκλήματος» αλλά και στα ευρήματα που «φώναζαν» και που οι Αρχές δεν πρόσεξαν. Το βασικότερο που σχολίασαν, ήταν:

1. Τα πισθάγκωνα δεμένα χέρια του άτυχου νέου με κορδόνια παπουτσιών τόσο σφιχτά, που προκάλεσαν εντύπωματα 6 χιλιοστών στους καρπούς.

2. Το «ορφανό» αποτύπωμα στην ντουλάπα που βρέθηκε κρεμασμένος ο Νικόλας αλλά και το αποτύπωμα από αθλητικό παπούτσι στο περβάζι του μπαλκονιού από όπου φέρεται να διέφυγε ο πιθανός δράστης…

 «Προσπάθησα να τον σώσω» δήλωσε η μητέρα του 

«Τη ζωή μου στέρησαν την ίδια, καλύτερα να με είχαν σκοτώσει»  περιέγραψε η μητέρα του άτυχου Νίκου, τον πόνο της για τον χαμό του.

Με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε, όταν βρήκε τον γιο της κρεμασμένο, και προσπάθησε να τον επαναφέρει στη ζωή.

«Δεν πίστευα μέχρι τελευταία στιγμή ότι δεν είναι ζωντανός. Δεν μπορούσα να το διανοηθώ. Δηλαδή ακόμα και τώρα πιστεύω ότι είναι ψέματα όλο αυτό. Με πήρε τηλέφωνο ο άλλος γιος μου κατά τις 12 παρά τέταρτο και λέει «χτυπάω το κουδούνι και δεν ανοίγει ο Νίκος. Είχε ένα σύνδρομο στην καρδιά του και ήθελε ιδιαίτερη φροντίδα και νόμιζα ότι κάτι θα έπαθε»».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top