Κορωπί: Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά – Φόβοι ότι ανήκουν σε 46χρονο αγνοούμενο

«Δε θέλω να το πιστέψω ότι μπορεί να είναι το παιδί μου νεκρό»

Ανθρώπινα οστά βρέθηκαν από Πολωνό τουρίστα στην περιοχή Αλθέα στο Κορωπί και αμέσως σήμανε συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς ενδέχεται να ανήκουν στον 46χρονο προγραμματιστή, Νίκο Κλειδώνη, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από τις 28 Αυγούστου. 

Εξαφάνιση 27χρονου: «Έμαθε για ένα πρόβλημα υγείας μου που τον τρόμαξε»

Όπως αναφέρει το anikolouli.gr, ο σκελετός εντοπίστηκε στο 36ο χλμ. της παραλιακής λεωφόρου στην Αλθέα, από έναν τουρίστα που έκανε βόλτα στην περιοχή. 

Ανθρώπινα οστά εντοπίστηκαν στο Κορωπί και πιθανόν να ανήκουν στον 46χρονο προγραμματιστεί που εξαφανίστηκε στις 28 Αυγούστου

Τα οστά βρέθηκαν σε δύσβατο σημείο κοντά σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου. 

Μέγαρα: Σε ποιον ανήκουν τα οστά και το κρανίο που βρέθηκαν στα Γεράνια Όρη

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ιατροδικαστής. Η ταυτότητα του νεκρού θα αποκαλυφθεί από την εξέταση DNA που αναμένεται να γίνει. 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» την τελευταία φορά που τον είδε η μητέρα του ήταν φοβισμένος και άγριος

«Είμαι πάρα πολύ χάλια, δεν θέλω να το πιστέψω ότι μπορεί να είναι το παιδί μου νεκρό. Ελπίζω η ταυτοποίηση μέσω DNA να μην επιβεβαιώσει τον εφιάλτη που ζω», είπε η μητέρα του 46χρονου μετά την είδηση για την εύρεση της σορού στο Κορωπί.

Κορωπί: Η εξαφάνιση του 46χρονου προγραμματιστή

Με την υπόθεση της εξαφάνισης του 46χρονου προγραμματιστή είχε ασχοληθεί η εκπομπή «Φως στο Τούνελ». 

Ηράκλειο: Αγνοείται 45χρονος ψαροντουφεκάς - Βρέθηκε το ψαροντούφεκο

Ο άνδρας εξαφανίστηκε στις 28 Αυγούστου από το σπίτι του στο Κορωπί, όπου έμενε μόνος του. Όλα τα προσωπικά του στοιχεία βρέθηκαν στο τραπέζι, μαζί με το φαγητό που δεν είχε αγγίξει, κάτι που δείχνει πως συνέβη κάτι ξαφνικό. 

Πληροφορίες της εκπομπής ανέφεραν ότι ο 46χρονος είχε κάνει κάποια καταγγελία στην αστυνομία που έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή του

Ο φίλος του που ήταν ο μοναδικός που εμπιστευόταν, μίλησε στην εκπομπή και αποξάλυψε πως ο 46χρονος είχε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό σε bitcoin. 

Κυψέλη: Τραγική κατάληξη για 25χρονο που είχε εξαφανιστεί

«Μου είχε πει πως αν πάθει κάτι να ζητήσω από την μητέρα του τους κωδικούς των bitcoin», είπε ο φίλος του, αποκαλύπτοντας όσα του είχε εκμυστηρευτεί ο αγνοούμενος λίγο πριν εξαφανιστεί.

Η μητέρα του 46χρονου είπε ότι ήταν πολύ ευκολόπιστος

Γειτόνισσα που τον γνώριζε πολύ καλά είπε στο «Τούνελ» πως τελευταία ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος και ότι κάποιος τον απειλούσε. 

Αναστάτωση προκάλεσε στην εκπομπή η πληροφορία ότι ο Νίκος Κλειδώνης είχε καταγγείλει στις Αρχές κάτι σοβαρό που συνέβαινε και που έβαζε την ζωή του σε κίνδυνο. Την μαρτυρία επιβεβαίωσε και φίλος του που τον είδε μια εβδομάδα πριν εξαφανιστεί.

Εξαφάνιση Κορωπί: «Ήταν τρομερά φοβισμένος…»

«Πανέξυπνος… Αλλά αγαθός στην ψυχή». Έτσι περιέγραψε τον μοναχογιό της η κ. Αγγελική. 

Θρίλερ Άρτα: «Τσακωθήκαμε και τον σκότωσα με μια πέτρα»

Εκείνη ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε πριν εξαφανιστεί και όπως είπε ήταν «τρομαγμένος και ανάστατος».

«Ανοίγω, μπαίνω μέσα και τον βλέπω στο διάδρομο. Ήταν άγριος και τρομερά φοβισμένος. Πήγα να κόψω μερικά φραγκόσυκα και όταν γύρισα ο Νίκος έλειπε. Περίμενα ώρες, είδα ότι δεν έρχεται και του άφησα σημείωμα να μου τηλεφωνήσει. Ήρθα στο σπίτι και την επόμενη μέρα και ο Νίκος δεν είχε γυρίσει. Τον κάλεσα τον ξανακάλεσα και ακόμα καλώ αλλά δεν έχει απαντήσει…», είπε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Όπως είπε, ο γιος της είχε δύο ερωτικές απογοητεύσεις στη ζωή του. 

«Είχε μια σχέση επτάμιση χρόνια και ένα βράδυ είπαν “καληνύχτα”. Δεν ξαναμίλησαν και δεν ξαναείδε ο ένας τον άλλο. Αργότερα γνώρισε μια κοπέλα που είχε τραγική κατάληξη. Έπεσε με το αυτοκίνητό της σε ένα αρδευτικό κανάλι και πνίγηκε. Ήταν έγκυος και όλο αυτό τον είχε επηρεάσει», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top