Εξαφάνιση 27χρονου: «Έμαθε για ένα πρόβλημα υγείας μου που τον τρόμαξε»

Απαντήσεις για την εξαφάνιση του Θάνου ψάχνει η μητέρα του

Απαντήσεις για το πού βρίσκεται ο γιος της αναζητά η μητέρα του Θάνου. Ο νεαρός εξαφανίστηκε το περασμένο Σάββατο 21 Οκτωβρίου σε παζάρι στην περιοχή του Ελαιώνα, όπου βρισκόταν με τον πατέρα του. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα του 27χρονου έκανε έκκληση για πληροφορίες σε όποιον γνωρίζει κάτι. Όπως την ενημέρωσε ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του νεαρού, ο Θάνος βρισκόταν μαζί του στο παζάρι όταν του έδωσε το τσαντάκι του που είχε μέσα και το κινητό του τηλέφωνο και άρχισε να τρέχει. Από τότε, τα ίχνη του έχουν χαθεί. 

Αγωνία για την εξαφάνιση του Θάνου: «Ζούμε ένα δράμα, δεν αντέχουμε άλλο»

Κάποιοι που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο παζάρι, νόμιζαν ότι ο 27χρονος είχε κλέψει κάτι και ρωτούσαν τον πατέρα του αν χρειαζόταν βοήθεια, με εκείνον να αρνείται. Ωστόσο σύμφωνα με τη μητέρα, κανείς από τους αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο παζάρι, δεν έχει επικοινωνήσει με την Αστυνομία για να περιγράψει το περιστατικό. 

Να σημειωθεί ότι το παιδί έχει κουρευτεί πρόσφατα και τα μαλλιά του είναι πολύ κοντά. 

Μητέρα Θάνου: «Μάλλον τον επηρέασε που έμαθε για ένα πρόβλημα υγείας μου»

Η μητέρα του 27χρονου βρισκόταν στο εξωτερικό όταν έγινε το συμβάν. Είχε μιλήσει με τον γιο της τηλεφωνικά και της είχε πει ότι θα έφευγε από τη Θεσσαλονίκη και θα κατέβαινε στην Αθήνα και από εκεί στην Κόρινθο για να μείνει μαζί της. 

«Είχε δυσκολία στο να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του. Πριν από δύο εβδομάδες περίπου έμαθε για ένα πρόβλημα υγείας μου και αυτό τον τρόμαξε. Είμαι το στήριγμά του» σημείωσε η μητέρα. Όπως είπε μάλιστα, ο γιος της κατέβηκε νωρίτερα στην Αθήνα, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει και πήγε στον πατέρα του που ζει στην Ηλιούπολη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνθρωπος που ενημέρωσε τη μητέρα για την εξαφάνιση του 27χρονου, ήταν η νύφη της. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top