Αγωνία για την εξαφάνιση του Θάνου: «Ζούμε ένα δράμα, δεν αντέχουμε άλλο»

Η σπαρακτική έκκληση της μητέρας του 27χρονου

Ώρες αγωνίας ζουν οι γονείς του 27χρονου Θάνου Χαρικιόπουλου, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται εδώ και πέντε μέρες. Η μητέρα του μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» έκανε δραματική έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να το αναφέρει στις αρχές. 

Εξαφάνιση 27χρονου Θάνου: «Μου είπε “μπαμπά σ’ αγαπώ” κι άρχισε να τρέχει»

Η μητέρα του νεαρού βρισκόταν σε ταξίδι και όταν επέστρεψε έμαθε ότι το παιδί της εξαφανίστηκε. 

«Κάνω έκκληση σε όποιον είδε ή άκουσε κάτι να μας το πει. Ζούμε ένα δράμα, θέλουμε να βρεθεί και να γυρίσει στο σπίτι μας. Δεν αντέχουμε άλλο πέντε μέρες τώρα», είπε η μητέρα. 

Ο 27χρονος στις 21 Οκτωβρίου είχε βγει μια βόλτα με τον πατέρα του, όταν ξαφνικά του πέρασε το τσαντάκι του στον λαιμό, του είπε «μπαμπά σ’ αγαπώ» και άρχισε να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση. 

«Ήταν φοβισμένος, αλλά δεν ξέρω τι είχε συμβεί στη Θεσσαλονίκη. Αν όμως ένιωθε φοβισμένος θα ερχόταν στη μητέρα του. Ετοιμαζόταν εξάλλου να μετακομίσει μόνιμα στην Κόρινθο, όπου μένω εγώ, όμως βρισκόμουν σε ταξίδι και γι’ αυτό πήγε στον πατέρα του για λίγες μέρες», είπε η μητέρα. 

Πρόσθεσε ακόμα ότι δεν ξέρει τι μπορεί να συνέβη στο παιδί της, ενώ σημείωσε πως ανησυχεί ακόμα περισσότερο γιατί, όπως είπε, ο 27χρονος έχει μια δυσκολία να διαχειριστεί τα συναισθήματά του. 

Σύμφωνα τέλος με όσα είπε η μητέρα, ο νεαρός είχε όλα του τα προσωπικά αντικείμενα μέσα στο τσαντάκι του που άφησε στον πατέρα του, περιλαμβανομένου και του κινητού του τηλεφώνου, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αναζήτησή του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top