Λιγνάδης: «Δεν είμαι βιαστής. Δεν περίμενα να με υποστηρίζουν τόσοι πολλοί»

Η δίκη στο Εφετείο αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο του 2024

Φορτισμένος συναισθηματικά ήταν σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης, μπαίνοντας στη δικαστική αίθουσα του Εφετείου, όπου κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για δύο βιασμούς

Αλέξης Κούγιας: Μηνύει την Ελένη Γερασιμίδου με εντολή του Δημήτρη Λιγνάδη

Έχοντας δίπλα του τον συνήγορό του, Αλέξη Κούγια, δεν αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους, που τον περίμεναν έξω από τα δικαστήρια.

O Δημήτρης Λιγνάδης δήλωσε ότι δεν είναι βιαστής - Eurokinissi

O Δημήτρης Λιγνάδης δήλωσε ότι δεν είναι βιαστής - Eurokinissi

Ναύπλιο: Οι ηθοποιοί διάβασαν κείμενο κατά της αποφυλάκισης Λιγνάδη

«Καλή σας μέρα παιδιά. Δεν μπορώ να κάνω καμία δήλωση πριν από την ολοκλήρωση του Εφετείου. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και σεβασμό στη δικαιοσύνη. Αν έλεγα κάτι θα ήταν ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που όλο αυτόν τον καιρό με υποστηρίζουν, με πιστεύουν… Και είναι πολλοί. Δεν περίμενα να είναι τόσοι πολλοί. Και ξέρουν καλά ότι δεν είμαι βιαστής», είπε και πρόσθεσε:

«Ένοχος για βιασμό και ελεύθερος!» - Οργή επωνύμων για την απόφαση Λιγνάδη

«Και κάποιος άλλος στη θέση μου αυτό θα ένιωθε. Λυπάμαι που λόγω του κλίματος δεν μπορούν κάποιοι άνθρωποι να έρθουν μάρτυρες».

Αποφυλακίστηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης - «Τώρα δικαιούμαι να μιλήσω κι εγώ»

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 9 Σεπτεμβρίου 2024 λόγω της αποχής των δικηγόρων που διαμαρτύρονται για το φορολογικό νομοσχέδιο. 

Ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 12 ετών για τον βιασμό δύο αγοριών. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο είχε αποφασίσει να χορηγήσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση του κατηγορουμένου, με αποτέλεσμα να αποφυλακιστεί με όρους μετά από προσωρινή κράτηση 17 μηνών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top