«Ένοχος για βιασμό και ελεύθερος!» - Οργή επωνύμων για την απόφαση Λιγνάδη

Οι αναρτήσεις καλλιτεχνών για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στα social media με την απόφαση του δικαστηρίου να αφήσει ελεύθερο υπό όρους τον Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι το Εφετείο.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Δημήτρη Λιγνάδη για δύο βιασμούς, ενώ λόγω αμφιβολιών κρίθηκε αθώος για δύο ακόμα υποθέσεις βιασμού και καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση.

Ωστόσο ο ίδιος αναμένεται να βρεθεί σύντομα εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους αλλά και την καταβολή χρηματικής εγγύησης.

Δημήτρης Λιγνάδης: Ένοχος για δύο βιασμούς, αθώος για άλλους δύο

Μόλις πληρώσει τις 30.000 ευρώ που ορίστηκαν ως εγγύηση, ο Δημήτρης Λιγνάδης θα είναι ελεύθερος να επιστρέψει στο σπίτι του και να περιμένει την εκδίκαση της έφεσης που έκανε κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Δημήτρης Λιγνάδης: «Ντροπή σας, αίσχος, οι βιαστές έξω από τη φυλακή»

Αποδοκιμασίες δέχθηκαν η Ελένη Κούρκουλα, συγγενείς και φίλοι του Δημήτρη Λιγνάδη από παρευρισκόμενους στη δικαστική αίθουσα. «Ντροπή σας, αίσχος, οι βιαστές έξω από τη φυλακή».

Αμέσως μετά το άκουσμα της απόφασης για τον Δημήτρη Λιγνάδη, το διαδίκτυο γέμισε με αναρτήσεις οργής και θυμού. Ο καλλιτεχνικός κόσμος ξέσπασε τις τελευταίες ώρες στα social media. 

Πηνελόπη Αναστασοπούλου:

Μαίρη Συνατσάκη:

Μιχάλης Λεβοντογιάννης:

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη:

Λένα Δροσάκη:

Αλέξανδρος Μπουρδούμης:

Γιώργος Καραμίχος:

Γιώργος Καραμίχος

Εβελίνα Παπούλια: 

​​​​​​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top