«Τη σκότωσαν για να μη μιλήσει» - Το περιστατικό πριν δολοφονηθεί η Φαίη

Μάρτυρας περιγράφει τι έγινε τρεις ημέρες πριν εξαφανιστεί η 23χρονη

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τον θάνατο της 23χρονης Φαίης στην Κυψέλη. Μπορεί η αδελφή της να ομολόγησε ότι τη σκότωσε επειδή τη μισούσε και να περιέγραψε τον τρόπο που το έπραξε, ωστόσο οι αρχές δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα το κίνητρο αυτού του ειδεχθούς εγκλήματος.

Δολοφονία Φαίης: Αποχώρησε εξοργισμένος από το πλατό ο πατέρας της

Μια νέα μαρτυρία για την υπόθεση της Φαίης έρχεται να ρίξει «φως» στο κίνητρο της δολοφονίας της. Οι ανακριτικές αρχές μπορεί να έχουν την ομολογία της αδελφής της, ωστόσο, αυτή δεν «κολλάει» με τα ιατροδικαστικά ευρήματα στο άψυχο κορμί της. Για τον λόγο αυτό έχουν προφυλακίσει και τη μητέρα και τη σπιτονοικοκυρά της 23χρονης.

Δολοφονία Φαίης: Αποκαλύψεις για τα αίτια θανάτου της 23χρονης

«Τη σκότωσαν για να μη μιλήσει» - Το περιστατικό λίγες μέρες πριν δολοφονηθεί η Φαίη

Μάρτυρας που έβλεπε καθημερινά τη Φαίη με μώλωπες και ταλαιπωρημένη, αποκάλυψε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα ένα περιστατικό το οποίο διαδραματίστηκε λίγες ημέρες πριν η 23χρονη εξαφανιστεί και κατά τα λεγόμενά της ίσως αποτελεί και το κίνητρο της δολοφονίας της.

Όλα συνέβησαν όταν έγινε ένα περιστατικό με τα παιδιά της Φαίης, τα οποία εθεάθησαν να κρέμονται στο μπαλκόνι του σπιτιού - κολαστηρίου και κινητοποίησε άμεσα τις αρχές. Την καταγγελία έκανε γειτόνισσα, η οποία εκλήθη στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση. Μαζί της πήγε και η μάρτυρας, καθώς ήταν φίλες και ήθελε παρέα, όπως περιέγραψε στην εκπομπή.

Κυψέλη: Νέα μαρτυρία για τη δολοφονία της Φαίης

Την ώρα που η γειτόνισσα έδινε κατάθεση και έξω από το γραφείο περίμενε η μάρτυρας με την αδελφή της Φαίης και τα παιδιά, το μεγαλύτερο παιδί αποκάλυψε τα βασανιστήρια της μητέρας του: «Αυτή η ... πατάει τη μαμά στην κοιλιά», φέρεται να επανέλαβε δύο φορές το παιδί, παρουσία μάλιστα αστυνομικού. «Δύο τρεις μέρες μετά από αυτό το περιστατικό η Φαίη εξαφανίζεται. Εγώ θεωρώ ότι τη σκότωσαν μετά από αυτό που έγινε με τα παιδιά για να μη μιλήσει», υποστήριξε η μάρτυρας. 

Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε καταθέσει και στο παρελθόν στην αστυνομία ότι κάτι συμβαίνει στο σπίτι της 23χρονης, καθώς έβλεπε το κορίτσι υποσιτισμένο και γεμάτο μελανιές, ενώ υποστήριξε ότι δέχθηκε πολλές φορές απειλές από την αδελφή της Φαίης, τη μητέρα και τη σπιτονοικοκυρά, όταν έμαθαν ότι μίλησε στην αστυνομία.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top