Δολοφονία Φαίης: Αποκαλύψεις για τα αίτια θανάτου της 23χρονης

Φως στην υπόθεση από τα ιατροδικαστικά ευρήματα

Τον φάκελο της υπόθεσης θρίλερ της δολοφονίας της 23χρονης Φαίης άνοιξε η Ζήνα το βράδυ. Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έφερε στο φως η εκπομπή όσον αφορά τα αίτια θανάτου της νεαρής μητέρας.

Δολοφονία Φαίης: «Την έβαλα στο καρότσι του μωρού και την πέταξα. Τη μισώ»

Δύο χρόνια μετά, η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της Φαίης προφυλακίστηκαν, ενώ η 23χρονη αδερφή της ομολόγησε το έγκλημα.

«Τη σκότωσα επειδή τη μισούσα. Την πάτησα στον λαιμό μέχρι που σταμάτησε να αναπνέει», φέρεται να είπε η αδελφή της άτυχης μητέρας.

Ερωτήματα πάντως προκαλούν οι ισχυρισμοί της αδερφής της Φαίης, με τον πατέρα να δηλώνει πως δεν πείθεται καθώς θεωρεί ότι η κόρη του προσπαθεί να τα πάρει όλα πάνω της. 

Δολοφονία Φαίης: «Την πάτησα στον λαιμό» -Η κυνική ομολογία της αδελφής της

Ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου, τεχνικός σύμβουλος του πατέρα της Φαίης, τόνισε ότι με βάση τα όσα υποστήριξε η αδερφή της, ο θάνατος της άτυχης κοπέλας επήλθε μετά από παρατεταμένη πίεση με δύναμη στον τράχηλο με παπούτσι. Κάτι που όμως δεν προκύπτει, όπως είπε, από τα ιατροδικαστικά ευρήματα, αφού δεν αναφέρονται διαπιστωμένες κακώσεις. 

Τον φάκελο της υπόθεσης θρίλερ της δολοφονίας της 23χρονης Φαίης άνοιξε η Ζήνα το βράδυ. Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έφερε στο φως η εκπομπή όσον αφορά τα αίτια θανάτου της νεαρής μητέρας.

Σε αυτό το σημείο, η Ρούλα Κουσκουρή συνεισέφερε στην έρευνα της εκπομπής, αναφερόμενη στα στοιχεία της ιατροδικαστικής του κ. Σ. Μπουζιάνη στη σορό της Φαίης. Συγκεριμένα, στην ιατροδικαστική, αναφέρεται πως η συσκευή του λάρυγγος είναι άνευ κακώσεων ή καταγμάτων.

Η σορός όμως της Φαίης είχε δεχθεί και επίθεση από ζώα το μοιραίο βράδυ που την πέταξαν τυλιγμένη σε κουβέρτα, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή.

«Με την ιατροδικαστική εξέταση διαγνώστηκαν μεταθανάτιες κακώσεις είτε από τη μεταφορά της σορού είτε και από τη δράση σαρκοφάγων ζώων που υπήρχαν στο σημείο» ανέφερε ο ιατροδικαστής-πραγματογνώμονας Σ. Τσαντίρης.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Ζήνα το βράδυ

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top