Δολοφονία Φαίης: «Την πάτησα στον λαιμό» -Η κυνική ομολογία της αδελφής της

Όσα κατέθεσε δεν ταιριάζουν με τα ιατροδικαστικά ευρήματα

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Τη δολοφονία της Φαίης ομολόγησε τη Δευτέρα η αδελφή της κατά την απολογία της. Η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι τη σκότωσε επειδή τη μισούσε και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο της έκοψε το νήμα της ζωής. Ωστόσο, η ομολογία της δεν έπεισε την ανακρίτρια και εισαγγελέα που αποφάσισαν την προφυλάκιση και των τριών κατηγορούμενων γυναικών: της αδελφής, της μητέρας και της σπιτονοικοκυράς.

Δολοφονία Φαίης: Ομολόγησε η αδελφή της, αλλά κάτι δεν «κολλάει»

Η 23χρονη σήμερα αδελφή της Φαίης φέρεται να ομολόγησε στη δικαστική λειτουργό ότι εκείνη που τη σκότωσε και απέδωσε το έγκλημα στο μίσος που έτρεφε εναντίον της. 

Δολοφονία Φαίης: «Τη σκότωσα γιατί τη μισούσα» - Ομολόγησε η αδελφή της

Μάλιστα, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Ρούλας Κουσκουρή στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, η κατηγορούμενη αποκάλυψε και τον τρόπο που τη δολοφόνησε: «Την πάτησα στον λαιμό με το πόδι μου και τη σκότωσα», φέρεται να είπε. 

Παράλληλα, η 23χρονη επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και ζήτησε την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Δολοφονία Φαίης στην Κυψέλη

Δολοφονία Φαίης: Τι έδειξαν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις στη σορό της

Παρά την κυνική ομολογία της αδελφής, η 15η Τακτική Ανακρίτρια δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς της, οι οποίοι φέρεται να μη συνάδουν με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Η Φαίη είχε βρεθεί νεκρή, τυλιγμένη σε μια κουβέρτα, στην Κυψέλη, τον Οκτώβριο του 2021 με το αρχικό πόρισμα του ιατροδικαστή να καταγράφει ως αιτία θανάτου «ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις- πνευμονικό οίδημα».

Μήνες αργότερα, και ενώ ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας επέμενε ότι το παιδί του δολοφονήθηκε, η Εισαγγελία διόρισε πραγματογνώμονα τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη, ο οποίος κατέληξε στο συμπέρασμα πως η Φαίη έφερε προθανάτιες και μεταθάνατιες κακώσεις και ότι ο θάνατός της μπορεί να επήλθε και από το έντονο στρες, σε συνδυασμό με τη σωματική κακοποίηση που υπέστη. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζηνα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top