Δολοφονία Φαίης: Αποχώρησε εξοργισμένος από το πλατό ο πατέρας της

«Τα εγγόνια σας τα ξέρετε;», ρώτησε ο Καλλιακμάνης

Ένταση σημειώθηκε στην εκπομπή Ζήνα το βράδυ, την ώρα που συζητούσαν την υπόθεση της 23χρονης Φαίης στην Κυψέλη, με τον  πατέρα της κοπέλας να αποχωρεί εξαγριωμένος από το πλατό της εκπομπής.

Δολοφονία Φαίης: Αποκαλύψεις για τα αίτια θανάτου της 23χρονης

Αφορμή της έντασης στάθηκε μια έντονη αντιπαράθεση που είχε ο κ. Νίκος με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας της Φαίης ζήτησε να μην τον διακόψουν, θέλοντας να απαντήσει στην ερώτηση του κ. Καλλιακμάνη για το εάν ήταν δίπλα στο παιδί του.

«Πώς έγινε με τα παιδιά αυτά. Αυτό το παιδί περνούσε τόσα πράγματα και δεν υπήρχε κάποιος», ρώτησε ο κ. Καλλιακμάνης, με τον πατέρα της Φαίης να απαντά: «Για το πού ήμουν. Ήμουν παρών σε όλες τις σκηνές σε διαφορετικά πλαίσια. Ήμουν παρών στα όλα, αλλά με είχαν στο φεγγάρι» και τον κ. Καλλιακμάνη να τον διακόπτει και να τον ρωτά: «Τα εγγόνια σας τα ξέρετε;».

Ζήνα το βράδυ: Ο πατέρας της Φαίης αποχώρησε από την εκπομπή

Η ερώτηση αυτή εξόργισε τον πατέρα της Φαίης, ο οποίος σηκώθηκε από τον καναπέ της εκπομπής: «Σταματώ, τέλος. Τέλος. Είναι ανάγωγος», είπε και αποχώρησε από το τηλεοπτικό πλατό.

Η Ζήνα Κουτσελίνη υπερασπίστηκε τον καλεσμένο και ζήτησε από τον πατέρα της Φαίης να επιστρέψει στο πλατό για να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του, λέγοντας στον κ. Καλλιακμάνη: «Έχει δίκο. Το σωστό θα ήταν να επιστρέφει αυτός και να αποχωρήσεις εσύ. Δεν το δέχομαι. Όταν έχεις έναν καλεσμένο εδώ πρέπει να τον σέβεσαι. Φέρτε μου τον κ. Νίκο να κάτσω μόνη μου δύο λεπτά», είπε, με τον Γιώργο Καλλιακμάνη να σηκώνεται και αυτός να φύγει λέγοντας «θα φύγω εγώ, αυτό είναι το σωστό».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Ζήνα το βράδυ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top