Αποκλειστικό Star: «Γάζωσαν» αυτοκίνητο οικογένειας στα Λιόσια

«Συγγνώμη» ζητά ο νεαρός Ρομά που «θα σκότωνε Έλληνες»

Οι  Ρομά βγήκαν στους δρόμους προκαλώντας επεισόδια σε όλη τη χώρα. Εν τω μεταξύ αίσθηση προκάλεσε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος υποστήριξε ότι ο 17χρονος που σκοτώθηκε στο επεισόδιο με τον αστυνομικό, δεν ήταν Ρομά.

Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν τον θάνατο του 17χρονου - «Τον σκότωσε!»

Την ίδια ώρα νύχτα τρόμου έζησε χθες μια οικογένεια στα Λιόσια. Οπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο του Star, «γάζωσαν» το αυτοκίνητο τους χωρίς την παραμικρή αφορμή.

Νύχτα τρόμου έζησε μια οικογένεια στα Λιόσια. Οπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο του Star, Ρομά γάζωσαν το  αυτοκίνητο τους χωρίς την παραμικρή αφορμή.

Νύχτα τρόμου έζησε μια οικογένεια στα Λιόσια. Οπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο του Star, Ρομά γάζωσαν το  αυτοκίνητο τους χωρίς την παραμικρή αφορμή.
Λίγο μετά τις εννέα χθες το βράδυ, ο ιδιοκτήτης του οχήματος πάρκαρε και μπήκε στο σπίτι του. Δεν πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα και άκουσε έναν δυνατό κρότο, βγήκε στο μπαλκόνι και είδε γαζωμένο το όχημά του. Σώθηκε απο θαύμα, λέει η σύζυγός του.

Νωρίτερα Ρομά είχαν δημιουργήσει επεισόδια σε αρκετές περιοχές της χώρας. 'Εβαλαν φωτιά σε κάδους, ενώ λιγο μετά τις 11 χθες το βράδυ έκλεισαν για λίγη ώρα την Εθνικό οδό στο ύψος των Μεγάρων και στα δυο ρεύματα.

Εξαγριωμένοι Ρομά στην Αλίαρτο πέταξαν ενα μπουκάλι στο κεφάλι του δημάρχου, ο οποίος προσπάθησε να τους πείσει να μην κλείσουν τον δρόμο της περιοχής.

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον 17χρονο

Σε κλιμα οδύνης συγγενείς και φίλοι είπαν το «τελευταίο αντίο» το μεσημέρι στον 17χρονο. Η μητέρα του και ο αδελφός του κατέρρευσαν και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγειας.

Σε κλιμα οδύνης συγγενείς και φίλοι είπαν το «τελευταίο αντίο» το μεσημέρι στον 17χρονο.

Σε κλιμα οδύνης συγγενείς και φίλοι είπαν το «τελευταίο αντίο» το μεσημέρι στον 17χρονο.

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι είπαν το «τελευταίο αντίο» το μεσημέρι στον 17χρονο

Εν τω μεταξύ σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός ο οποίος αύριο θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή για το αιματηρό περιστατικό. Ο 40χρονος, ο οποίος ειναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, υποστηρίζει ότι το πιστόλι του εκπυρσοκρότησε όταν ο άτυχος νέος επιχείρησε να του το πάρει.

«Συγγνώμη» ζητά ο Ρομά που απειλούσε να σκοτώσει αστυνομικούς και «όποιον Έλληνα έβρισκε μπροστά του»

Την ίδια ώρα, ο νεαρός Ρομά που απειλούσε ότι θα σκοτώσει αστυνομικούς, αλλά και όποιον Έλληνα βρίσκει μπροστά του, ως αντίποινα για τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία, με νέο βίντεο ζητά συγγνώμη.

Κηδεία 17χρονου: Ράγισαν καρδιές από τον θρήνο της μητέρας 

Ο Ρομά που απειλούσε να σκοτώσει αστυνομικούς

Ο Ρομά που απειλούσε να σκοτώσει αστυνομικούς και όποιον Έλληνα έβρισκε μπροστά του

Ο νεαρός Ρομά ανέβασε χθες το βράδυ ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο ακούγεται να λέει ότι εύχεται να γίνει πόλεμος στην Ελλάδα και ότι οι Ρομά θα είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί της χώρας και μάλιστα ο ίδιος θα σκοτώσει όλους τους αστυνομικούς και κάθε 'Ελληνα που θα βλέπει μπροστά του.

Πληροφορίες της Κατερίνας Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τον νεαρό Ρομά

Το υλικό έφθασε στα χέρια της ασφάλειας. O άνδρας έχει ταυτοποιηθεί και σε βάρος του σχηματίστηκε ήδη δικογραφία για απειλή και παρακίνηση σε βία, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Κατερίνας Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο νεαρός Ρομά μένει στη Δυτική Αττική, ενώ δεν είναι άγνωστος στις αρχές, καθώς έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για ληστείες και κλοπές. Η ασφάλεια τον αναζητεί για να τον συλλάβει. 

Αποκάλυψη Star για θάνατο 17χρονου: Αυτό είναι το ιατροδικαστικό πόρισμα

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top